back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΑΤΜΟΣ: Με επιτυχία έκλεισε η διοργάνωση του 4ου Συναπαντήματος Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠΑΤΜΟΣ: Με επιτυχία έκλεισε η διοργάνωση του 4ου Συναπαντήματος Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος, σχετικά με τη διοργάνωση του 4ου Συναπαντήματος Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, αναφέροντας τα εξής:

“Το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Σεπτεμβρίου 2013 ζήσαμε στην Πάτμο μοναδικές στιγμές που μας χάρισαν τα παραδοσιακά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα απʼ τα διάφορα μέρη της Πατρίδας μας και διαπιστώσαμε γι άλλη μια φορά πόσο πλούσια είναι η παράδοσή μας.

Η επιλογή κι εφέτος των 17 μουσικοχορευτικών συγκροτημάτων όπως και τις άλλες χρονιές ήταν εξαιρετική. Για το λόγο αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές της διοργάνωσης του 4ου Συναπαντήματος Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι όπως η Σοφία Κολλητήρη, ο Μανώλης Μπαρμπεράκης, ο Παναγιώτης Μυλωνάς και ο Κωνσταντίνος Λάβδας καθώς και τα πολυπληθή μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων τίμησαν και ομόρφυναν την Πολιτιστική μας εκδήλωση.

Συγχαρητήρια στο Πνευματικό Κέντρο, στο Χορευτικό Όμιλο Νέων και Φίλων της Πάτμου καθώς και σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το 4ο Συναπάντημα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών.

Η παρουσία και το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων επιτάσσει τη συνέχιση τέτοιων Πολιτιστικών δραστηριοτήτων και συγχρόνως τη διοργάνωση του χρόνου τέτοια εποχή του 5ου Συναπαντήματος Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών”.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ