back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΑΤΜΟΣ: Ευχαριστήριο μήνυμα του κ. Νικήτα Τσαμπαλάκη

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΠΑΤΜΟΣ: Ευχαριστήριο μήνυμα του κ. Νικήτα Τσαμπαλάκη

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Μετά τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής των εκλογών αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους του συνδυασμoύ μας «ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και τον καθέναν προσωπικά για τον αδιάκοπο και συνεχή αγώνα που έδωσαν. 

Ιδιαίτερα όμως οφείλω να ευχαριστήσω τον κύριο Πανάγο Ευγενικό τον πρωτεργάτη και συνοδοιπόρο στο ταξίδι των διεκδικήσεων του τόπου μας που μας ενέπνευσε με τον ζήλο που επέδειξε για την ανάδειξη του νησιού μας. Αγωνιστήκαμε τίμια, με αξιοπρέπεια και απαράμιλλο σθένος για τα πιστεύω μας, για τις ιδέες μας με την επιθυμία να υπηρετήσουμε την Πάτμο.

Ευχαριστώ και όλους τους συμπολίτες μας, που παρότι προτίμησαν μια άλλη επιλογή, μας άκουσαν δίνοντας έμφαση στο διάλογο που κάναμε με την κοινωνία μας και κερδίσαμε την εκτίμησή και το σεβασμό τους.

Οι ενέργειες μου για την βελτίωση του τόπου μας δεν ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες αλλά πριν χρόνια και δεν σταμάτησαν όλον αυτό τον καιρό έτσι δεν θα σταματήσουν και τώρα. Με όποιο τρόπο μπορώ, με όλες μου τις δυνάμεις θα συνεχίσω να στηρίζω την γενέτειρά μου, την Πάτμο μας.

Τα προβλήματα των δημοτών και του δήμου είναι προβλήματα όλων μας, η «ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» δεν επαναπαύεται και από την θέση της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο δηλώνει παρούσα στην προσπάθεια για ένα δήμο καλύτερο για μας και τα παιδιά μας.

Τέλος συγχαίρω τον κ. Στόικο για την επανεκλογή του στη θέση του δημάρχου και εύχομαι κάθε επιτυχία στην πορεία του στον δήμο.

Προσωπικά υπόσχομαι να σταθώ δίπλα αλλά και απέναντί του με γνώμονα την μέριμνα του νησιού.

Με τιμή,

Νικήτας Τσαμπαλάκης.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ