back to top
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Συνεργασία της εφημερίδας LEROS NEWS με τη δημοσιογραφική ομάδα του Κώστα Χαρδαβέλα!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣυνεργασία της εφημερίδας LEROS NEWS με τη δημοσιογραφική ομάδα του Κώστα Χαρδαβέλα!

Σε όλη την Ελλάδα θα ταξιδεύουν από σήμερα τα νέα της Λέρου, μέσω της νέας συνεργασίας της LEROS NEWS με την δημοσιογραφική ομάδα του Κώστα Χαρδαβέλα και την έγκριτη ηλεκτρονική εφημερίδα NEWSBOMB.GR.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ιστοσελίδα LEROS NEWS συγκεντρώνει (σε μηνιαίο μέσο όρο) πάνω από 25.000 επισκέψεις, ενώ η μεγαλύτερη καθιέρωση και δημοσιογραφική αναγνώριση, προήλθε -δυστυχώς- τον Ιανουάριο του 2013, με αφορμή το θέμα που ανέδειξε η «Leros News» σε πανελλήνιο επίπεδο, με το άτυχο βρέφος που κατέληξε από υποσιτισμό.

Τότε, οι συντάκτες εφημερίδων των Αθηνών έκαναν -μεταξύ άλλων- λόγο για «… την έκπληξη που προκαλεί στον αναγνώστη η έγκυρη, αναλυτική και παρεμβατική αρθρογραφία της εφημερίδας ενός μικρού νησιού, όπως η Λέρος…». Οι δε συντάκτες άλλων Δωδεκανησιακών εφημερίδων είναι καθημερινοί αναγνώστες της ηλεκτρονικής έκδοσης, αναδημοσιεύοντας σε τακτική βάση τα άρθρα και την τοπική επικαιρότητα που αναδεικνύει η «LerosNews.gr».

Αυτή η εφημερίδα είναι αφοσιωμένη στο να διαφυλάξει την ανεξαρτησία της ενημερώνοντας σε βάθος, ερευνώντας ουσιαστικά και κρίνοντας τίμια τους διοικούντες, αναδεικνύοντας παράλληλα τα προβλήματα της Λέρου και των γύρω νησιών.

Η επιθυμία μας είναι να προβάλλουμε σε πανελλήνιο επίπεδο -δια μέσω της νέας συνεργασίας με το NEWSBOMB- ότι θετικό συμβαίνει στον τόπο μας, αλλά και να «καυτηριάζουμε» τα κακώς κείμενα, με στόχο την αδέσμευτη και ουσιαστική ενημέρωση της κοινής γνώμης.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ