back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Υπογράφηκε η σύμβαση για την εγκατάσταση μονάδας αφαλάτωσης στο νησί μας!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Υπογράφηκε η σύμβαση για την εγκατάσταση μονάδας αφαλάτωσης στο νησί μας!

Υπογράφηκε την Τετάρτη 5/2/2015 η σύμβαση του έργου εγκατάστασης μονάδας αφαλάτωσης, μεταξύ του δήμου Λέρου και της εργοληπτικής επιχείρησης «Μ.Τ. ΑΤΕ» αξίας 2.085.709 ευρώ και παραγωγής 2.000 κυβικών μέτρων ανά ημέρα.

Το έργο πρόκειται να εκτελεσθεί εντός προθεσμίας 14 μηνών, συμπεριλαμβανομένης και της εξάμηνης δοκιμαστικής λειτουργίας του.

Για το σημαντικό αυτό έργο ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχ. Κόλιας δήλωσε: 

“Άλλη μια υπόσχεση της Δημοτικής Αρχής κι εμού προσωπικά, μετά από επίμονο αγώνα και την επίπονη γραφειοκρατική κωλλυσιεργεία πραγματοποιείται, με σκοπό κάθε νοικοκυριό το νησιού μας να έχει πόσιμο νερό. Συνεχίζουμε δυναμικά, στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας”.

Να σημειωθεί ότι στις 23/1/2015, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης με σχετική απόφαση, ενέκρινε τη δέσμευση πίστωσης ύψους € ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΏ ( 2.230.000), για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ Κ.Α.Ε. 25.7341.0001 οικ. έτους 2015 για την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ.

lerosnews.gr

{widget:social-share-button}

 

 

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ