Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2025 και ώρα 6:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού σχολείου Αλίντων θα πραγματοποιηθεί η ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημάρχου Λέρου, για το πέμπτο δίμηνο του έτους 2025.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
- Ενημέρωση σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις και τη συμβατότητά τους με τις αρχές της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης και ως προς τη νομιμότητα παρεμβάσεων χωρίς αδειοδότηση από το αρμόδιο όργανο της δημοτικής αρχής.
– Εισηγητής: Κόλιας Μιχαήλ - Ενέργειες του δήμου για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της πύλης εισόδου–εξόδου στη Λέρο.
– Εισηγητής: Κωνσταντινίδης Άγγελος - Διαδικασία του διαγωνισμού για τα καλντερίμια στο οδικό δίκτυο του δήμου Λέρου.
– Εισηγητής: Μεραμπελιώτης Βασίλειος - Εξέλιξη των εργασιών και επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης του λιμένα Λακκίου.
– Εισηγητής: Μπίλλης Νεκτάριος

















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί