back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Δελτίο Τύπου Τ.Ο. Σύριζα Λέρου για τη Βίλλα Άρτεμις

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Δελτίο Τύπου Τ.Ο. Σύριζα Λέρου για τη Βίλλα Άρτεμις

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Λέρου για το θέμα που έχει προκύψει με τη “Βίλλα Άρτεμις”, χαιρετίζοντας την πρόσφατη απόφαση του Π.Σ Νοτίου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ Λέρου χαιρετίζει την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου για την χρησιμοποίηση της πρόσφατα ανακαινισμένης από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου βίλλας «ΑΡΤΕΜΙΣ», για την 48ωρη  φιλοξενία των προσφύγων. 

Η απόφαση αυτή βάζει τέλος  στις απάνθρωπες και εξευτελιστικές συνθήκες υποδοχής-παραμονής των προσφύγων στον αύλιο χώρο του Λιμεναρχείου Λέρου, που εφάπτεται με το Γυμνάσιο-ΕΠΑΛ Λέρου, δίχως στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής, και αποτελεί τη δικαίωση πολύμηνου αγώνα των κατοίκων του νησιού μας, που δεν έμειναν αδιάφοροι στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους, καθώς και στους λιμενικούς και αστυνομικούς υπαλλήλους, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με την αντιμετώπιση μιας ομολογουμένως δύσκολης κατάστασης και δηλώνουμε ότι θα υπηρετούμε πάντα τις αρχές ενός κράτους δικαίου, αξιοπρέπειας και ανθρωπισμού”. 

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ