Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχ. Κοντραφούρης, χθες, Τετάρτη 12-2-2014.
Ο κ. Κοντραφούρης ανέπτυξε της απόψεις του σχετικά με τη χωροθέτηση του ΧΥΤΥ αλλά και την καθυστέρηση που παρατηρείται στην αποκατάσταση της χωματερής (ΧΑΔΑ). Κατόπιν, αναφέρθηκε στην θεσµοθέτηση της Αγ. Μαρίνας ως προσωρινού συνοριακού σηµείου διέλευσης (Πύλης Εισόδου) και στο πρόβλημα που προέκυψε με την τοποθέτηση του ΠΡΟΚΑΤ οικίσκου στο λιμάνι της Αγ. Μαρίνας.
Τέλος, κατήγγειλε δημόσια ότι ορισμένοι υποψήφιοι της παράταξης “ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΡΟ” δέχονται πιέσεις, απειλές και εκβιασμούς από “συγκεκριμένους κύκλους”, όπως τόνισε, με αποτέλεσμα να μην επιθυμεί ακόμη την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων δημ. συμβούλων της παράταξης.
Δείτε το VIDEO:
















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025