back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ ΑΠΕΣΠΑΣΕ BRONZE ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΟΥ ΛΕΡΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟ ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ ΑΠΕΣΠΑΣΕ BRONZE ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΟΥ ΛΕΡΟΥ

Τη Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 ανακοινώθηκαν τα βραβεία «Best City Awards» για το 2021 που έχουν σχέση με δράσεις, οι οποίες αφορούν Καινοτομία και Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις.

Τα «Best City Awards 2022» που διοργανώνει η Boussias, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής, για 5η χρονιά ανέδειξαν κορυφαίες πρακτικές και λύσεις της χρονιάς που πέρασε, μιας χρονιάς εξαιρετικής δύσκολης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε από τα 28 μέλη της Κριτικής Επιτροπής.

Ο Δήμος Λέρου βραβεύτηκε με το Bronze βραβείο στην κατηγορία «Έργα ανάπλασης» και με τίτλο υποψηφιότητας «Υποδομές & Αστική Ανάπλαση/Έργα Ανάπλασης Παντέλι Λέρου».

Για το θέμα, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είναι μεγάλη τιμή για τον Δήμο Λέρου η βράβευση του έργου Ανάπλασης στο Παντέλι Λέρου.
Η Δημοτική Αρχή δίνει έμφαση στις παρεμβάσεις που ομορφαίνουν τους παραδοσιακούς οικισμούς του νησιού μας.
Θέλω να ευχαριστήσω τον τέως Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Μπίλλη Νεκτάριο, ο οποίος είχε αναλάβει την αποπεράτωση του έργου «Ανάπλαση αλιευτικού καταφυγίου Παντελίου» που ανήλθε σε 55.061,77€, με αρχικό προϋπολογισμό μελέτης 61.784,17€. €.
Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ – Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, την κριτική επιτροπή για την τιμητική αυτή διάκριση, τους συνεργάτες μου,καθώς και τους πολίτες της Λέρου για την στήριξη του έργου της Δημοτικής Αρχής».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ