back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γιάννης Μαχαιρίδης: “Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης”

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΓιάννης Μαχαιρίδης: "Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης"

Την οριστική απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου ανακοίνωσε ο Γιάννης Μαχαιρίδης μιλώντας στα στελέχη της Παράταξής του.

Ο Γιάννης Μαχαιρίδης, αιφνιδίασε ακόμα και τους πιο στενούς συνεργάτες του όταν χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει κανέναν, συγκάλεσε αργά το απόγευμα την παράταξη της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου ανακοινώνοντας έτσι την οριστική απόφασή του.

Με την κίνηση αυτή, ανοίγονται άμεσα νέες πολιτικές διεργασίες τόσο σε επίπεδο Δήμου Ροδίων όσο και σε επίπεδο Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για το ποιά θα είναι τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των δύο κρίσιμων ψηφοδελτίων.  

Κύκλοι προσκείμενοι στον Γιάννη Μαχαιρίδη χαρακτηρίζουν την ανακοίνωση της πρόθεσής του, κίνηση μελετημένη και καλά ζυγισμένη καθώς με τον τρόπο αυτό, μπαίνει νωρίς και δυναμικά στην υπόθεση διεκδίκησης της δημαρχίας του ενιαίου Δήμο της Ρόδου, ενδεχόμενο που ο ίδιος δεν έχει απορρίψει στις προσωπικές συζητήσεις που κάνει.

Το βέβαιο είναι πάντως ότι ουσιαστικά η ανακοίνωση αυτή της πρόθεσης του σημερινού Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, δημιουργεί νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής μας. Σημειώνεται ότι όπως αποκάλυψε σήμερα η «Ροδιακή» για τη θέση της προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου θα προταθεί στις 7 Ιανουαρίου 2013 η έμπειρη περιφερειακή σύμβουλος, δικηγόρος κα Ανδριάννα Μπαφίτη.

Την πρόθεσή του ανακοίνωσε επίσης στη συνεδρίαση της παράταξης απόψε ο Γιάννης Μαχαιρίδης και όπως όλα δείχνουν παρά τις ενστάσεις που εκφράστηκαν στο Παρασκήνιο, η κα Μπαφίτη θα είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στον θεσμό της δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εφημερίδα Ροδιακή

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ