Θρηνεί μαζί με τους συγγενείς όλη η κοινωνία της Λέρου και της υπόλοιπης Ελλάδας, για τον θάνατο δύο 17χρονων παιδιών, εκ των οποίων το ένα από τη Λέρο.
Πιο συγκεκριμένα: δυστυχώς κατέληξε χθες το απόγευμα ένα 17χρονο παλικάρι από τη Λέρο, που είχε τραυματισθεί σοβαρά την περασμένη βδομάδα σε ατύχημα με μηχανάκι. Το δεύτερο παλικάρι, ομοίως 17 ετών με καταγωγή από την Κάλυμνο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επρόκειτο να κάνει επέμβαση καρδιάς μιας και αντιμετώπιζε χρόνιο καρδιολογικό πρόβλημα. Δυστυχώς όμως η μοίρα του έπαιξε σκληρό παιχνίδι με τραγικό αποτέλεσμα να καταλήξει από ανακοπή.
Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στα νησιά μας, είναι το γεγονός ότι για τη μεταφορά των σορών των δύο άτυχων παιδιών, υπήρξε ενδιαφέρον του Μητροπολίτη Λέρου – Καλύμνου – Αστυπάλαιας, κ. Παϊσίου.
lerosnews.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: "Ξηλώθηκε" και αποκαθίσταται ο "ηλεκτροφωτισμός χωρίς μελέτη" στο Παρθένι
Λέρος: Σε ποιους οικισμούς καταργείται ο ΕΝΦΙΑ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια
Λέρος: Ξεκινούν έλεγχοι και πιστοποιήσεις σε 19 παιδικές χαρές του νησιού
Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα
Λέρος: Παραδοσιακό Πανηγύρι στον Δρυμώνα στις 16 Αυγούστου