back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συμμετοχή του Δημοτικού Οργανισμού Παιδικών Σταθμών-Αθλητισμού- Πολιτισμού Λέρου στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣυμμετοχή του Δημοτικού Οργανισμού Παιδικών Σταθμών-Αθλητισμού- Πολιτισμού Λέρου στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Σε πρόσφατη συνεδρίαση Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Παιδικών Σταθμών-Αθλητισμού- Πολιτισμού Λέρου, ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης, αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία και εισηγήθηκε στα μέλη του Δ.Σ. στα πλαίσια των διαφόρων θεμάτων, το θέμα με τίτλο «Έγκριση συμμετοχής του Δημοτικού Οργανισμού Παιδικών Σταθμών-Αθλητισμού-Πολιτισμού Λέρου στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» έως τις 30-06-2012.

Το παραπάνω πρόγραμμα υλοποιεί η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. και χρειάζεται εξουσιοδότηση νόμιμου εκπροσώπου του Ν.Π.Δ.Δ. (Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π.) Λέρου για να υποβάλει την Αίτηση – Δήλωση Φορέα, δεσμεύοντας με μόνη την υπογραφή του το φορέα έναντι της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε.», αναφέροντας ότι σύμφωνα με έγγραφο του Υπ. Εσ. που παρέχει οδηγίες για την υλοποίηση και την χρηματοδότηση των δομών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»,  καλούμαστε να αποφασίσουμε και να ενημερώσουμε την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. περί συμμετοχής ή μη του Οργανισμού μας στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ο
Πρόεδρος κ. Μιχάλης Κόλιας έδωσε στη συνέχεια το λόγο στους παριστάμενους Διοικητικούς Συμβούλους για να τοποθετηθούν επί του θέματος.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Δ.Σ., ζήτησε από τα μέλη να πάρουν σχετική απόφαση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά την διαλογική συζήτηση, την ανταλλαγή θέσεων και απόψεων

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Και εγκρίνει την συμμετοχή του Δημοτικού Οργανισμού Παιδικών Σταθμών-Αθλητισμού-Πολιτισμού Λέρου στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο, νόμιμο εκπρόσωπο του Οργανισμού κ. Κόλια Μιχαήλ να υποβάλει προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. την αίτηση – δήλωση του φορέα δεσμεύοντας με μόνη την υπογραφή του τον Οργανισμό έναντι της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. και να υπογράψει τη σχετική σύμβαση.

Η απόφαση αυτή έλαβε α/α 62/2012

lerosnews.gr 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ