back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΟΥΡΑΝΙΑ ΡΕΜΠΟΥΛΗ: «Να προλάβω τον μαραθώνιο…»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟΥΡΑΝΙΑ ΡΕΜΠΟΥΛΗ: «Να προλάβω τον μαραθώνιο...»

Στη Λέρο συνεχίζει την προετοιμασία της η πρωταθλήτρια και κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στα 10000μ. νέων Ουρανία Ρεμπούλη, ώστε να κάνει και φέτος άλλο ένα βήμα προς την κορυφή.

Η δρομέας του ΓΣΝ Λέρου αποφοίτησε πια από το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών κι εργάζεται στη γενέτειρά της ως γυμνάστρια, χωρίς να εγκαταλείπει παράλληλα την προσπάθεια για πρωταθλητισμό. Τον περασμένο Δεκέμβρη και τον Ιανουάριο μέρος της προετοιμασίας της μάλιστα, πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, ενώ φτάνει στην τελική ευθεία για τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου και συγκεκριμένα στα 8000μ. γυναικών στις 24 Φεβρουαρίου στα Τρίκαλα.

Η 24χρονη όμως αθλήτρια δεν αγνοεί ποτέ καμία από τις προκλήσεις κι έτσι, μετά τον αγώνα της Θεσσαλίας, θα λάβει μέρος και σ’ εκείνον του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 10000μ. στις 19 Μαΐου. Αν όλα πάνε καλά, θα τολμήσει άλλο ένα βήμα, ίσως το δυσκολότερο με τη συμμετοχή στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών στις 10 Νοεμβρίου. Από καιρό η Ουρανία Ρεμπούλη σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να «μεγαλώσει» την απόσταση και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε αγώνα με μεγαλύτερο συναγωνισμό. 

Με δηλώσεις της στην «ΑΡ» σημείωσε : «Θέλω την καλύτερη παρουσία στο ανώμαλο δρόμο και να εξασφαλίσω μια θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της κατηγορίας. Με την παρουσία μου πια στα 10000μ. ευελπιστώ και στη συμμετοχή στους Μεσογειακούς Αγώνες. Αν καταφέρω πάντως και βάσει της προετοιμασίας μου, να προλάβω τον Μαραθώνιο τον Νοέμβριο, θα ήθελα να συμμετάσχω σ’ αυτόν της Αθήνας». 

Σημειώνεται ότι η Ουρανία Ρεμπούλη προετοιμάζεται υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή της, Λευτέρη Μπότσαρη, τον οποίο θέλει να ευχαριστήσει για την στήριξή του, όπως επίσης και την εταιρεία αθλητικών ειδών, που αποτελεί το νέο της χορηγό.

Εφημερίδα Ροδιακή

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ