back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος Ποδηλατικός Αγώνας του Δημοτικού Σχολείου Αλίντων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος Ποδηλατικός Αγώνας του Δημοτικού Σχολείου Αλίντων

Για 5η συνεχή χρονιά την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 το Δημοτικό Σχολείο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αλίντων με τη συνεργασία του Δήμου Λέρου πραγματοποίησαν τον 5ο Διασχολικό Ποδηλατικό Αγώνα.

Η διαδρομή ήταν: Δρυμώνας – Παραλιακός Γούρνας – Δημοτικό Σχολείο.

50 περίπου ποδηλάτες μαθητές της Ε΄ και της Στ΄ τάξης όλων των Δημοτικών Σχολείων του νησιού πήραν μέρος.

40 περίπου εθελοντές συνεργάστηκαν για να έρθει σε πέρας η όλη διοργάνωση. Δάσκαλοι, γονείς, καθηγητές, γυμναστές,  φίλοι του ποδηλάτου με το πρώτο κάλεσμα έδωσαν το παρόν.

Όλοι πήραμε το μάθημα από τους μικρούς μαθητές:

  • Να αγαπήσουμε το ποδήλατο και να το βάλλουμε στη ζωή μας.
  • Χρησιμοποιώντας το ποδήλατο στην καθημερινή μας ζωή βελτιώνουμε τους ρυθμούς του οργανισμού μας και αποβάλλουμε το άγχος και την ένταση που προκαλούνται λόγω της ρουτίνας και των υποχρεώσεων
  • Ενσωματώνοντας τη χρήση του ποδηλάτου στην καθημερινότητά μας, αποκτούμε οικολογική συνείδηση και δεν επιβαρύνουμε το περιβάλλον με επιπλέον ρύπανση.

Την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λέρου κος Μιχάλης Κόλλιας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Γιώργος  Ζουμπούλης και Παναγιώτης Κουμπάρος, οι διευθυντές, οι δάσκαλοι και οι γυμναστές των Δημοτικών Σχολείων, ο Σύλλογος  Γονέων, οι γονείς  των μαθητών και πλήθος κόσμου.

Πριν τις απονομές των επάθλων  ο Δντής του Σχολείου ευχαρίστησε όλους που συμμετείχαν και κάλεσε πρώτα να παινεθούν όσοι τερμάτισαν τελευταίοι, όσοι δεν κατάφεραν να τερματίσουν από βλάβες των ποδηλάτων τους και τέλος αυτοί που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις.

Μετέφερε το χαιρετισμό και τα συγχαρητήρια του κου Επάρχου Καλύμνου κου Γιάννη Θεμέλαρου που λόγοι υπηρεσιακοί δεν του επέτρεψαν να παρευρίσκεται. Όμως τίμησε τα παιδιά προσφέροντας σε κάθε πρώτο νικητή μια ανθοδέσμη

Στην προσφώνησή του ο κος Δήμαρχος  Κόλλιας Μιχάλης δήλωσε μεταξύ άλλων τη δημιουργία δρόμου στο νησί που θα μπορούν οι φίλοι του ποδηλάτου να κάνουν άνετα τη βόλτα τους. Να σημειώσουμε ότι  συμμετείχε με το ποδήλατό του στους εθελοντές συνοδούς των μαθητών.

Χαιρετισμό και ευχαριστίες απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων  κα Ξένια Δράκου

Μετά τον αγώνα  ακολούθησε η απονομή μεταλλίων για τους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας  Στους υπόλοιπους  αγωνιζόμενους απονεμήθηκε δίπλωμα συμμετοχής.

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του αγώνα . Ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου Αλίντων, τους Γυμναστές, την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων, τον Γιατρό κο Ταχλιαμπούρη Νικήτα, το σχολικό τροχονόμο, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και τον κο Νικόλα Κοντογιάννη, τους συνοδούς των αθλητών,  τους εθελοντές .

Τα αποτελέσματα του αγώνα ήταν τα παρακάτω: 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ             ΣΧΟΛΕΙΟ

ΘΕΟΧΑΡΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΛΙΝΤΩΝ

ΒΕΣΝΕΡ ΡΑΦΑΕΛΑ

ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΥ

ΚΑΛΑΝΔΡΑΝΗ ΚΩΝ/ΝΑ

ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΥ

  ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ε΄ ΤΑΞΗΣ

ΡΕΜΠΟΥΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ-ΕΦΡΑΙΜΙΑ

ΑΛΙΝΤΩΝ

ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΔΡΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΛΑΚΚΙΟΥ

 

 

 

ΑΓΟΡΙΑ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ

1ος

ΚΟΥΡΝΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΛΙΝΤΩΝ

2ος

ΝΤΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΛΙΝΤΩΝ

3ος

ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΛΙΝΤΩΝ

 

 

 

ΑΓΟΡΙΑ  Ε΄ ΤΑΞΗΣ

1ος

ΣΔΡΕΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

2ος

ΠΛΟΧΩΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΛΙΝΤΩΝ

3ος

ΚΑΡΑΝΤΑΝΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ

ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής ο διευθυντής του Σχολείου

Χατζηλάρης Αναστάσιος

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ