back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Λέρος: Ενημερωτική εκδήλωση από το Σωματείο Be-Live την Κυριακή 2 Ιουνίου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Ενημερωτική εκδήλωση από το Σωματείο Be-Live την Κυριακή 2 Ιουνίου

Την Κυριακή 2 Ιουνίου θα βρίσκεται στη Λέρο το μη κερδοσκοπικό Σωματείο για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και της υπογονιμότητας Be-Live, προκειμένου να πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση. Η εκδήλωση θα γίνει στις 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Πατριαρχείο», στο Κριθώνι, υπό την Αιγίδα του Δήμου Λέρου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank για το δημογραφικό ζήτημα «ΜΠΡΟΣΤΑ για την Οικογένεια».

Η Be-Live θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της στους τοπικούς φορείς και σε οικογένειες της Λέρου. Θα δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δωρεάν προσφορά της σε υπηρεσίες εξωσωματικής γονιμοποίησης που απευθύνονται σε υπογόνιμα ζευγάρια, τα οποία στη σημερινή κοινωνία της κρίσης και της υπογεννητικότητας δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τις υποστηρίξουν, δίνοντας σε όλα τα ζευγάρια ίσες ελπίδες και ίσες ευκαιρίες στην απόκτηση παιδιού.

Επιπλέον, η Eurobank θα παρουσιάσει όλες τις δράσεις της πρωτοβουλίας «ΜΠΡΟΣΤΑ για την Οικογένεια» τα τελευταία τρία χρόνια.

Στόχος του προγράμματος «ΜΠΡΟΣΤΑ για την οικογένεια» είναι η ανάδειξη της σοβαρότητας του δημογραφικού ζητήματος και η από κοινού συμβολή με το Σωματείο Be-Live στην αντιμετώπισή του.

Οι δράσεις του Σωματείου Be-Live τελούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ