back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κάλυψη θέσης ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΚάλυψη θέσης ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου

Ο Δήμαρχος Λέρου γνωστοποιεί την κάλυψη μίας (1) συνολικά θέσης ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου της κατηγορίας-ειδικότητας, Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΠΕ) ή (ΤΕ), για την επικουρία αυτού στον τομέα «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη», και ειδικότερα θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες σε θέματα εφαρμογής πολιτικών ή συμμετοχής σε δράσεις και προγράμματα για την υποστήριξη και φροντίδα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και εφαρμογής σχετικών κοινωνικών προγραμμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα

1. Να διαθέτουν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται.

2. Να είναι κάτοχοι πτυχίου ή διπλώματος τμήματος Πανεπιστημίου ή σχολής ΑΕΙ ή ΤΕΙ της ημεδαπής, ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής. Θα συνεκτιμηθούν η τουλάχιστον καλή γνώση ξένης γλώσσας και η γνώση χειρισμού Η/Υ.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ(-ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ)

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εμπειρία στον τομέα «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη» αρμοδιότητας ΟΤΑ που αποδεικνύεται :

· Με αξιόλογη συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λ.π. ή αξιόλογη επαγγελματική ενασχόληση ή επαρκείς γνώσεις ανάλογες με το αντικείμενο απασχόλησης. Επίσης η εμπειρία αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανόμενων ως επαγγελματίες ειδικευμένης εμπειρίας.

1) Για τους μισθωτούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα:

· Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης.

· Χωριστή από την αίτηση υπεύθυνη δήλωση του υποψήφιου κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας. Οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα, μπορούν εναλλακτικά, αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα και της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα, από την οποία να προκύπτει το είδος και η χρονική διάρκεια της εμπειρίας.

2) Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/86 για το είδος και τη χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας και μία τουλάχιστον σχετική σύμβαση ή δελτία παροχής υπηρεσιών που καλύπτουν ενδεικτικώς τη διάρκεια και το είδος και τη διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ).

Ο υποψήφιος με την αίτηση πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλλει:

1. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του αστυνομικού δελτίου ταυτότητας ή ελλέιψει ταυτότητας φωτοαντίγραφο των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών που αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου). Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό γεννήσεως.

3. Τίτλο σπουδών

4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του Δήμου ή της Κοινότητας στο Δημοτολόγιο του οποίου είναι γραμμένοι.

5. Υπεύθυνη Δήλωση κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα πρόσληψης

6. Υπεύθυνη Δήλωση κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, προς απόδειξη της επικαλούμενης εμπειρίας τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα γνωστοποίηση.

7. Οποιαδήποτε κατά την κρίση τους δικαιολογητικά Σημείωση: Τα απαιτούμενα από το νόμο α) Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου και β) Πιστοποιητικό Στρατολογίας (για τους άνδρες) θα αναζητηθούν αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία (ν. 3242/2004).

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα πρέπει να ισχύουν τόσο κατά την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων όσο και κατά την ημερομηνία πρόσληψης.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Η αίτηση απευθύνεται στο Δήμο Λέρου Ν. Δωδεκανήσου και υποβάλλεται στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου, στη διεύθυνση: Τ.Κ. 85400-Πλάτανος Λέρος (αρμόδια κα Πυροβολικού Θεοδώρα, τηλ. 2247360233)

Οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθεύονται το έντυπο της αίτησης από το Δήμο Λέρου, στην πιο πάνω διεύθυνση. Την αίτηση υποβάλλει ο υποψήφιος αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο. Στην αίτηση πρέπει να επισυνάπτει ο υποψήφιος σε πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή τίτλους.

Αν δεν προσκομισθούν, ο υποψήφιος τίθεται εκτός διαδικασίας και η αίτησή του απορρίπτεται. Αντικατάσταση της αιτήσεως ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της αιτήσεως είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημέρες και αρχίζει από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας γνωστοποίησης στις εφημερίδες. Η παρούσα να δημοσιευθεί σε μία τουλάχιστον ημερήσια εφημερίδα του νομού, να αναρτηθεί ολόκληρη στο Κατάστημα του Δήμου συντασσομένου σχετικού πρακτικού και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ