back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η τελευταία πράξη του δράματος… Καλό ταξίδι Μανώλη…

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΗ τελευταία πράξη του δράματος... Καλό ταξίδι Μανώλη...

Με στρατιωτικό ελικόπτερο κατέφθασε σήμερα, μεσημβρινές ώρες, από την Κω, η σορός του άτυχου 34χρονου συμπατριώτη μας, πατέρα 2 παιδιών, που «έσβησε» ξαφνικά χθες πρωινές ώρες στο σπίτι του, στην Κω, βυθίζοντας στη θλίψη 2 ολόκληρα νησιά…

Η κηδεία του άτυχου λοχία πραγματοποιήθηκε στις 16.00, με στρατιωτικό άγημα και ιδιαίτερη οδύνη για την οικογένεια και ολόκληρη την κοινωνία της Λέρου. Απαρηγόρητη η μάνα, με τα περίεργα παιχνίδια της μοίρας… Έχασε σε λιγότερο από 3 χρόνια τον σύζυγο και το μονάκριβο παιδί της… Οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του Μανώλη δίνουν συνεχώς κουράγιο στην οικογένεια.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλοι περιγράφουν συγκινημένοι τον άτυχο 34χρονο, ως υπόδειγμα πατέρα, συζύγου, συναδέλφου:

“… γιατί θεέ μου είσαι τόσο άδικος;;; Γιατί μας τον πήρες;;; Γιατί θείε μου τον άφησες να μας τον πάρει;;; Σε λίγες ώρες λέει θα μας τον φέρουν με το σινουκ ενώ ακόμα προχτές μιλούσαμε και σε είδαμε. Ήσουν καλά με τα μωρά μας και τώρα έφυγες. Δε θα σε δούμε ξανά. Δε θα ακούσουμε τη φωνούλα σου… Καλό ταξίδι… Εσύ εκεί πάνω είσαι πολύ άδικος ακούς; Πάρα πολύ άδικος…”

Καλό ταξίδι Μανώλη, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ