back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Νταλλαρής: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Νταλλαρής: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές»

«Κεραυνό εν αιθρία» αποτελεί για τα δημοτικά δρώμενα του νησιού μας η δήλωση του δημοτικού συμβούλου της ελάσσονος μειοψηφίας Αντώνη Νταλλαρή, η οποία έγινε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αιγαίο TV! «Όλοι γνωρίζουν ότι πάντα εννοώ αυτά που λέω», η δήλωση του κ. Νταλλαρή, που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας. 

…Τάραξε τα λιμνάζοντα νερά του Δήμου μας, η δήλωση «βόμβα» του δημοτικού συμβούλου κ. Αντώνη Νταλλαρή όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές του 2014. «Το πήρα απόφαση και το δηλώνω στον Λεριακό λαό δύο χρόνια πριν… Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές»!

Η δήλωση αυτή έγινε στην τηλεοπτική εκπομπή του Αιγαίου ΤV “Τα νέα της Λέρου” και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε αφορμή για διάφορες εικασίες, σενάρια, που όμως δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Ο Αντώνης Νταλλαρής ουδέποτε συμβιβάστηκε με τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών και τον τρόπο και τα κριτήρια που ψηφίζουν πολλοί από τους συμπατριώτες μας.

Η τοποθέτηση του αυτή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί ως γνωστόν είναι ο άνθρωπος που συγκεντρώνει σταθερά τον μεγαλύτερο αριθμό προτιμήσεων του εκλογικού σώματος και εν τούτοις δεν τίθεται ζήτημα για κάποιο προσωπικό παράπονο. Πιστεύει ότι υπάρχουν στην κοινωνία νέα παιδιά που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην ανανέωση που πιστεύει ότι χρειάζεται το δημοτικό μας συμβούλιο, ενώ δηλώνει ότι δεν έχει καμία εξάρτηση με καμιά καρέκλα και αξιώματα.

«Η κοινωνία μας δίνει την δύναμη να την εκπροσωπήσουμε και εμείς πρέπει να γνωρίζουμε πότε έρχεται η ώρα που την ψήφο αυτή δεν πρέπει να την εκμεταλλευόμαστε απλά για να λεγόμαστε δημοτικοί σύμβουλοι ή Πρόεδροι κάποιων επιτροπών». Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι θα στηρίζει μέχρι τέλος της θητείας όλες τις αναπτυξιακές προτάσεις  από όπου κι αν προέρχονται, ξεκαθαρίζοντας ότι η απόφαση του αυτή δεν θα χαλαρώσει την επιθυμία του για πρόοδο του νησιού.

«Στις επόμενες εκλογές θα στηρίξω προσωπικά αυτόν που θα δώσει προοπτική στον τόπο και τους νέους του νησιού μας»,  δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τον πρώην Δήμαρχο κ. Τιμόθεο Κωττάκη και την συνεργασία που είχαν μετά από μια θυελλώδη αρχή στα δημοτικά έδρανα και τόνισε το γεγονός ότι ο ίδιος επί Δημαρχίας Κωττάκη εκπροσώπησε ως μέλος της αντιπολίτευσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο τον Δήμο της Λέρου!

Στην ερώτηση, γιατί ό ίδιος επέλεξε αυτή τη στιγμή να ανακοινώσει αυτήν του την απόφαση απάντησε με περίσσια ειλικρίνεια: «Είμαι άνθρωπος, έχω αδυναμίες, αλλά τηρώ πάντα τις δηλώσεις που κάνω και αυτό θα πράξω και αυτήν την φορά»!

Εφημερίδα “Πνοή της Λέρου”  

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ