back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Δελτίο Τύπου του συμπατριώτη μας κ. Κουβά Κώστα

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο Τύπου του συμπατριώτη μας κ. Κουβά Κώστα

Συμπολίτες μου,

Σήμερα (8-2-2013) έγινα δέκτης μιας απίστευτης λασπολογίας. Ο Δήμαρχος Λέρου, ο οποίος πίεζε από τα ξημερώματα το Λιμεναρχείο Λέρου, να του επιτρέψει την τοποθέτηση προκατασκευασμένου οικίσκου, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες λειτουργίας της πύλης εισόδου όταν και εάν αυτή επιτραπεί να λειτουργήσει, στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, παρά το ότι δεν είχε την σχετική άδεια εγκατάστασης, με στοχοποίησε, ερήμην μου, λέγοντας ότι έχω προβεί σε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές. 

Το πληροφορήθηκα κατά τη διάρκεια του πρωινού και πήγα στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, όπου διαμαρτυρήθηκα για το ότι με συκοφαντεί, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την ουσία του ζητήματος, απαιτώντας  από τον Λιμενάρχη να παραβεί το καθήκον του και να του επιτρέψει να εγκαταστήσει ένα λυόμενο, για την εγκατάσταση του οποίου είχε αρνητική απόφαση από την αρμόδια υπηρεσία.

Δηλώνω για μια ακόμα φορά ότι όπως όλοι οι συμπολίτες μου, επιθυμώ να δημιουργηθεί η πύλη και εμπράκτως το έχω αποδείξει με όλες τις δράσεις και τις ενέργειες μου εδώ και πολύ καιρό ,συμμετέχοντας σε δράσεις που συμβαίνουν με την γείτονα χώρα , φιλοξενώντας παράγοντες του τουρισμού από την γείτονα χώρα και έχοντας βρει εν δυνάμει συνεργάτες- συναδέλφους. Η ανεπάρκεια λοιπόν, όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, του κατεξοχήν υπεύθυνου για την καθυστέρηση της λειτουργίας της πύλης, δεν μπορεί να καλυφθεί από τη λάσπη στον ανεμιστήρα και εκείνο που έγινε εντελώς σαφές σήμερα ήταν ότι ο δήμαρχος, δίχως να έχει ολοκληρωμένο φάκελο και δίχως να έχει  άδεια εγκατάστασης του οικίσκου, πίεζε τον Λιμενάρχη να παρανομήσει, επικαλούμενος το καλό το τόπου . Το ανήθικο ψεύδος του ότι υπήρξε εκ μέρους μου καταγγελία καταρρέει  από τη δημόσια τοποθέτηση του Λιμενάρχη για την μη ύπαρξη καταγγελίας μου , αλλά και από την τοποθέτηση τελικά του οικίσκου στον προβλήτα της Αγίας Μαρίνας .

Δηλώνω για ακόμα μια φορά, υπέρμαχος της νομιμότητας, της προστασίας των δημοσίων λειτουργών και των θεσμών, και είμαι συστρατευόμενος με όλες τις υγιείς δυνάμεις για την ανάπτυξη και το καλό του τόπου μας, αφήνοντας  πίσω όλες τις πρακτικές του φαύλου παρελθόντος.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ