back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

1η Ποδηλατάδα Λέρου – Με την υποστήριξη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΜΥΡΑ και του ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ1η Ποδηλατάδα Λέρου - Με την υποστήριξη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΜΥΡΑ και του ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!


Ζωή ποδήλατο …Το ποδήλατο ανακάμπτει και στην Ελλάδα. Το μέχρι πρότινος περιθωριακό μέσο μετακίνησης κερδίζει σταδιακά όλο και περισσότερους φίλους, δημιουργούνται συντροφιές και συλλογικότητες σε κάθε περιοχή ανά την Ελλάδα. Έτσι και στην Λέρο με λίγη ενθάρρυνση και υποστήριξη από όλους μας ίσως καταφέρουμε να κάνουμε τον τόπο μας ένα ιδανικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδήλατου . 

Όλοι έχουμε αντιλήφθη τα τελευταία 2 χρόνια την έντονη δραστηριότητα που ξεκίνησε να υπάρχει στο νησί της Λέρου με το ποδήλατο . Κάθε μέρα και ένας καινούριος φίλος μας έρχεται στην παρέα μας για μια Ζώη ποδήλατο !!! Με την πρωτοβουλία του Κ. Γιώργου Μπουλαφέντη (surf & fun sports)και του Διαφημιστικού Γραφείου (AlphaMar) της Κατερίνας Μαρή, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε επίσημα ότι στις 14 Ιουλίου διοργανώνουμε την 1η Ποδηλατάδα της Λέρου με τίτλο «ζωή……ποδήλατο», με την υποστήριξη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΜΥΡΑ και του ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ.

Στο πλευρό μας θα έχουμε τα μελή της ομάδας Ποδήλατο Παντού της Λέρου , τον Σύλλογο Μοτοσικλετιστών Λέρου(ΜΟΛ) και την παρουσία της Leon Security για την ασφάλεια της ποδηλατάδας και των συμμετεχόντων.

Ο Δήμος Λέρου μας παρέχει μέσο μεταφοράς για τα ποδήλατα με τεχνικό ποδηλάτων για την οποιαδήποτε επισκευή ή αντικατάσταση, θα υπάρχει ένα ασθενοφόρο σε ετοιμότητα αρωγή του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου, ενώ την ποδηλατάδα συνεχώς θα ακολουθεί γιατρός για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν:


α) Διαφημιστικό t-shirt της ποδηλατάδας,

β) Εκπτωτική κάρτα (μόνο για την ποδηλατάδα)

γ) Βραχιόλι συμμετοχής.


Πριν την εκκίνηση θα γίνει τεχνικός έλεγχος των ποδηλάτων και όλοι οι συμμετέχοντες θα υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση σχετικά με την υγεία τους διότι η διοργανώτρια αρχή δεν θα φέρει καμία ευθύνη.

Οι ηλικίες που μπορούν να συμμετέχουν είναι άνω των 18 ετών.

ΖΩΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΛΕΡΟΣ

Στοιχεία επικοινωνίας για συμμετοχή :

Δήλωση Συμμετοχής: έως 3 Ιουλίου εδώ-> https://docs.google.com/forms/d/1jm1A8_s4gFg51Y6r0EWb1buPycIsBlmycdv_o7UIoAU/viewform 

Ηλικίες συμμετοχής: άνω των 18 ετών


Surf & fun sports

Γιώργος Μπουλαφέντης

Mob. 6977 78 78 95

Email: ybull@otenet.gr

————————

AlphaMar

Διαφημιστικό Γραφείο

Μαρή Κατερίνα

Mob. 697 56 414 73

Tel. 22470 24500

www.alphamar.gr

Email: info@alphamar.gr

ποδηλαταδα λερου

ποδηλαταδα λερου

ποδηλαταδα λερου

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ