Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος, οι εργασίες του έργου «Βελτίωση υποδομών λιμένα Σκάλας Πάτμου», που αφορούν την ανακατασκευή της επίστρωσης και της τοποθέτησης νέων προσκρουστήρων στο νότιο τμήμα του προβλήτα Ε/Γ-Ο/Γ σκαφών λιμένα Σκάλας Πάτμου αποπερατώθηκαν.
Έτσι το τμήμα αυτό του προβλήτα παραδίδεται σε χρήση και θα υποδεχθεί το πλοίο SUPERFAST XII που ξεκινά τα δρομολόγια της καλοκαιρινής περιόδου.
















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου