back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Την πρόκριση η Ιρλανδία

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑΣτοίχημα: Την πρόκριση η Ιρλανδία

Μια ημέρα μετά την παταγώδη αποτυχία της Ιταλίας (αποκλείστηκε απ’ τη Σουηδία και θα απουσιάσει από Μουντιάλ έπειτα από 60 χρόνια), η Ιρλανδία υποδέχεται τη Δανία στη ρεβάνς του 0-0 του πρώτου αγώνα της Κοπεγχάγης. Θα γίνει μεγάλη μάχη στο Δουβλίνο, σ’ ένα ματς που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, όπως επίσης θα ρίξουμε ματιές στο γεμάτο πρόγραμμα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων του μπάσκετ.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα, αλλά και για τα καζίνο στο ίντερνετ.

Προκρίνεται η Ιρλανδία

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ιρλανδία – Δανία, όπου επιλέγουμε πρόκριση Ιρλανδίας σε απόδοση 2.40. Η Δανία ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων το Σάββατο, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με Κορνέλιους και Σίστο στο πρώτο μέρος, είχε 1-2 καλές στιγμές με τον Έρικσεν, ωστόσο είτε έπεσε πάνω στον γκολκίπερ Ράντολφ, είτε ήταν άστοχη. Έκανε παθητικό παιχνίδι η Ιρλανδία, που πήρε αυτό που ήθελε και σήμερα θέλει να πάρει την πρόκριση στην έδρα της. Οι Ιρλανδοί γνωρίζουν ότι ίσως χρειαστούν δύο γκολ, αφού οι Δανοί διαθέτουν ποιότητα και θα είναι δύσκολο να τους κρατήσουν στο «μηδέν» για δεύτερο σερί ματς, ωστόσο παίζουν εντός έδρας, έχουν ενθουσιασμό και τεράστια θέληση για να πάνε στη Ρωσία. Επιλέγουμε πρόκριση Ιρλανδίας.

Προβάδισμα για Ουκρανία U21

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σκωτία U21 – Ουκρανία U21, όπου επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 1.93 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2019 U21. Η Σκωτία έκανε μεγάλη γκέλα την Παρασκευή στο εντός έδρας ματς με τη Λετονία, καθώς υποδέχτηκε μια απ’ τις αδύναμες ομάδες, αλλά δεν κατάφερε να την κερδίσει (1-1). Από απώλεια έρχεται και η Ουκρανία, που ηττήθηκε εντός έδρας 0-1 απ’ την Αγγλία, ένα αναμενόμενο και εντός προγράμματος αποτέλεσμα κόντρα στην πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου. Μοιάζουν πιο έτοιμοι οι Ουκρανοί, που κάνουν πολύ καλή πορεία, ποντάρουμε στο 2 DNB.

Μπορεί το “μπαμ” η Μπασκόνια

Περνάμε στην Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης, όπου επιλέγουμε Μπασκόνια +3.5 σε απόδοση 1.85. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ βελτιωμένοι με τον Μαρτίνεθ στον πάγκο τους, διότι οι παίκτες τους παίζουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και βγάζουν στο γήπεδο το επιθετικό ταλέντο τους. Ούσα στον «πάτο» της βαθμολογίας με Εφές και Αρμάνι, η Μπασκόνια αναζητά νίκες που θα την «ανεβάσουν» στη βαθμολογία και απόψε κόντρα στη Ρεάλ το όφελος μπορεί να είναι «διπλό», βαθμολογικό και ψυχολογικό. Με το ζόρι έχασε η Μπασκόνια απ’ τη Χίμκι εκτός έδρας (91-90), την ίδια στιγμή που η Ρεάλ έχει να διαχειριστεί σοβαρές απουσίες (Γιουλ, Κούζμιτς, Αγιόν) και τα περιμένει όλα απ’ τον 18χρονο Ντόνσιτς. Από εντός έδρας ήττα 80-84 έρχεται η ομάδα της Μαδρίτης, που διανύει κακό μομέντουμ. Ποντάρουμε στους Βάσκους.

Επιστρέφει στις νίκες ο Άρης

Ολοκληρώνουμε με το Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση Άρης – Αβελίνο, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.70. Οι κίτρινοι έρχονται από πέντε σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, τελευταία εκ των οποίων εκτός έδρας απ’ τον ΠΑΟΚ (63-57). Έχασαν 83-61 εκτός έδρας απ’ την Μπεσίκτας την περασμένη εβδομάδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν δεδομένο επιθετικό πρόβλημα, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει μέχρι στιγμής σε κανένα ματς τους 71 πόντους. Σήμερα υποδέχονται την ιδιαίτερα επιθετική Αβελίνο, η οποία διαθέτει τη μεγαλύτερη παραγωγικότητα του ομίλου με 392 πόντους (78,2 μ.ο.), περιμένουμε να βγάλουν εγωισμό και να τα δώσουν όλα αμυντικά. Πρώτη επιλογή η νίκη του Άρη σε απόδοση 1.70.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ