back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα κατάφερε ο δήμαρχος Καλύμνου – Παραμένει η ΔΟΥ στο νησί

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΤα κατάφερε ο δήμαρχος Καλύμνου - Παραμένει η ΔΟΥ στο νησί

Θα συνεχίσει να υφίσταται και να λειτουργεί η ΔΟΥ Καλύμνου κατόπιν σθεναρών πρωτοβουλιών και πολιτικών παρεμβάσεων του Δημάρχου Καλυμνίων Δημ. Διακομιχάλη με τις οποίες κατάφερε να ανατρέψει το οργανόγραμμα της κυβέρνησης.

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων και ο πρόεδρος λογιστών Καλύμνου, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012, με βασικό θέμα την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών να αναστείλει την λειτουργία της ΔΟΥ Καλύμνου από τις 14 Ιανουαρίου 2013. Μετά τη συνάντηση, ο Γενικός Γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων κ. Θεοχάρης,  έκανε δηλώσεις και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να βρεθεί λύση. Αισιοδοξία, τόσο από το Δήμαρχο όσο και από το Μανώλη Μουσελλή ότι το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο και η συνάντηση αυτή ήταν επωφελής.

Καταλυτικό ρόλο διαδραμάτισε η χθεσινή συνάντηση του Δημάρχου Δ. Διακομιχάλη με τους Προέδρους ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, Ε. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη, τους οποίους ενημέρωσε για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από το κλείσιμο της ΔΟΥ Καλύμνου και ζήτησε την παρέμβαση τους προκειμένου να δοθεί λύση στο θέμα που έχει προκύψει.

Και οι 2 αρχηγοί δεσμεύτηκαν ότι θα ζητήσουν τη συνέχιση λειτουργίας της ΔΟΥ Καλύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΔΟΥ Καλύμνου περιλαμβάνεται στις έξι (6) ΔΟΥ, για τις οποίες θα ληφθεί η τελική απόφαση σε επίπεδο των 3 αρχηγών της συγκυβέρνησης, για συνέχιση της λειτουργίας τους και ακύρωσης της αρχικής απόφασης για την κατάργηση τους.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ