ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Στις 28 Φεβρουαρίου 2025 συμπληρώνονται 2 χρόνια από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, που κόστισε τη ζωή 57 νέων ανθρώπων. Η ημέρα αυτή αποτελεί ημέρα μνήμης των θυμάτων και συμπαράστασης των οικογενειών τους, που δίνουν τη δική τους μάχη για απονομή δικαιοσύνης και διαλεύκανση των συνθηκών του δυστυχήματος.
Η Γενική Συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου στις 26/02/2025 αποφάσισε ομόφωνα όπως ενώσει τη φωνή της με την τοπική κοινωνία και τους πολίτες της χώρας.
Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις μνήμης της 28ης Φεβρουαρίου 2025.
Για τον Ι.Σ.Ε.Κ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΥΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]