ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
crithonis-paradise-hotel
Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, 2026
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
15 °c
Alinda
17 ° Κυ
16 ° Δε
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αρχική » ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ » ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ » Να μην καταργηθούν οι ΔΟΥ των νησιών, ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο Βασ. Υψηλάντης

Να μην καταργηθούν οι ΔΟΥ των νησιών, ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο Βασ. Υψηλάντης

Άκης Γρεκός Συντάκτης: Άκης Γρεκός
15/01/2013
- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Χρόνος ανάγνωσης: 3 Λεπτά
0
Να μην καταργηθούν οι ΔΟΥ των νησιών, ζήτησε ο Βασ. Υψηλάντης

Να μην καταργηθούν οι ΔΟΥ των νησιών, ζήτησε ο Βασ. Υψηλάντης

5
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
166
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Να μην καταργηθούν οι ΔΟΥ των νησιών, ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο Βασ. Υψηλάντης. Ειδικότερα, η εισήγηση του κ. Υψηλάντη έχει ως εξής:

«Εμείς, οι νέοι Βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, αγαπητέ και σεβαστέ κύριε Γλέζο, είμαστε με την Ελλάδα και είμαστε με τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού που παρά τις δυσκολίες δεν αφήνει τη μάχη και τον πόλεμο, αλλά με υπερηφάνεια συνεχίζει και αγωνίζεται, όπως κάποτε αγωνιζόσασταν κι εσείς και οι δικοί μου πρόγονοι κλεισμένοι στις φυλακές των Ιταλών.

Είμαστε εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν τον άνθρωπο, τον άνθρωπο που εργάζεται, όμως, όχι τον κρατικοδίαιτο άεργο, όχι τον κουκουλοφόρο, όχι αυτόν που εμποδίζει την ανάπτυξη και την πρόοδο αυτού του τόπου.

Και είναι γεγονός, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ότι αυτό το διήμερο της συζήτησης από το σύνολο της αντιπολίτευσης ακούστηκαν ακραίες θέσεις που ακριβώς προσδιορίζουν και το στίγμα της. Είναι μια αντιπολίτευση που φαίνεται ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, που δεν βλέπει κατάματα αυτή τη στιγμή που βρίσκεται η χώρα, που μετέρχεται ακραίας λαϊκιστικής φρασεολογίας η οποία τις περισσότερες φορές παραπέμπει στις χειρότερες στιγμές της ελληνικής και της ευρωπαϊκής ιστορίας, δίχως προτάσεις. Ναι, δίχως προτάσεις, αλλά με τίτλους που θυμίζουν κινηματογραφικό έργο το οποίο ελπίζω να μην ζήσει ποτέ ο ελληνικός λαός. Δεν επιδιώκουν να συμβάλλουν θετικά στην έξοδο της χώρας από την κρίση, αλλά αντιθέτως, πώς θα διατηρηθεί η κρίση, επιδιώκοντας έτσι στο τέλος τη σαλατοποίηση της πολιτικής ζωής και κατ’ επέκταση τη διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής και της ειρήνης.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ότι το συζητούμενο σχέδιο νόμου αποτελεί στην παρούσα συγκυρία ένα νομοθέτημα δημοσιονομικής ανάγκης και ότι πολλές από τις προβλέψεις του θα μπορούσαν υπό άλλες συνθήκες να ήταν διαφορετικές ή και να μην υπήρχαν καθόλου και ότι οφείλουμε άμεσα να προωθήσουμε και πιστεύω να έρθει γρήγορα προς ψήφιση ένα σύγχρονο, εθνικό επιτέλους φορολογικό νομοσχέδιο, που θα δίνει οριστική απάντηση στις στρεβλώσεις, στη φοροδιαφυγή, θα καθαρίζει και θα διανοίγει τους δρόμους για την ανάπτυξη.

Στην αναφορά μου αυτή και σε σχέση με τους προβληματισμούς που, όπως είπε ο Προεδρεύων, δεν αναπτύχθηκαν τελικά, θα αναφερθώ σε μερικά σημεία του σχεδίου νόμου, ειδικότερα, με τη φορολόγηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του άρθρου 1 παρ. 1 περίπτωση β. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, πρέπει να στηριχθούν ακόμη περισσότερο. Είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας και ο χώρος που μπορεί να δώσει λύσεις και να προσδώσει θετικά πρόσημα στην οικονομία.

Στα πλαίσια αυτά πρέπει να λάβετε υπόψη σας μία πραγματικότητα, ότι οι περισσότερες ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις που είναι διαρθρωμένες ως οικογενειακές επιχειρήσεις υπολειτουργούν, αδυνατούν λόγω του υφιστάμενου φορολογικού και θεσμικού πλαισίου, αλλά και των συγκυριών να δραστηριοποιηθούν υγιώς.

Πρέπει, κύριε Υπουργέ, να ξεκαθαρίσει αυτή η κατάσταση. Μπορεί να γίνει με το νέο φορολογικό νόμο τον οποίο θα φέρει η Κυβέρνηση, να δοθούν τέτοια κίνητρα, ώστε να πάψουν να λειτουργούν αυτές οι οποίες δεν μπορούν να λειτουργήσουν και αυτές οι οποίες θα μπορέσουν από τις στάχτες να αναγεννηθούν και να προσφέρουν στην εθνική οικονομία.»

Στα θετικά που μπορούμε να αναγνωρίσουμε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, στο υπό ψήφιση σχέδιο νόμου και πρέπει να αναγνωρίσουμε είναι ότι υπάρχουν διατάξεις σχετικά με την ελάφρυνση της φορολογίας στους μισθωτούς και στους συνταξιούχους και πρέπει να ακουστεί και αυτό και στη διεύρυνση της φορολογικής βάσης. Επιπλέον, αναγνωρίζονται οι δαπάνες των ελευθέρων επαγγελματιών αντιστοίχως με εκείνες που αναγνωρίζονται στις επιχειρήσεις και στις εταιρείες.

Κλείνοντας όμως, κύριε Υπουργέ, θέλω να αναφερθώ σε ένα θέμα το οποίο αγγίζει το χώρο από τον οποίο προέρχομαι και έχω γεννηθεί και γι’ αυτό επιθυμώ να το λάβετε σοβαρά υπόψη σας. 

Είμαι αντίθετος στο κλείσιμο των νησιωτικών ΔΟΥ. Είμαι αντίθετος όχι γιατί είμαι νησιώτης που διαρκώς εργάζεται για την απάλυνση των δυσκολιών που επιφέρει η νησιωτικότητα, αλλά και γιατί πιστεύω ότι και ορθολογιστικά είναι και εθνικά αναγκαία η διατήρησή τους. Δεν θα κάνω συγκρίσεις και δεν θα κατονομάσω αδικίες, ζητώ όμως να προσέξετε ειδικότερα το κλείσιμο στα βόρεια της Δωδεκανήσου -δεν διαχωρίζω τη Δωδεκάνησο σε βόρεια ή νότια- και των δύο ΔΟΥ της Καλύμνου και της Λέρου. Αποκλείουμε λοιπόν, όλη εκείνη τη συστάδα των νησιών μας από την Κάλυμνο μέχρι το Αγαθονήσι και μέχρι την Αστυπάλαια. Αποδυναμώνεται παντελώς η διοικητική φορολογική λειτουργία στο συγκεκριμένο τμήμα του πολυνησιακού ακριτικού νομού μας και δημιουργούνται αξεπέραστα, δυσάρεστα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

Τα ίδια ισχύουν και στα νότια της Δωδεκανήσου με την υπό κατάργηση ΔΟΥ της Καρπάθου που μαζί της έχει και εξυπηρετεί την απομακρυσμένη Κάσο.

Διαβάστε επίσης:

Μάνος Κόνσολας: Νέα Στρατηγική με μεγάλες και βαθιές αλλαγές  για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα

Μάνος Κόνσολας: «Η αναξιοπιστία της αντιπολίτευσης δεν είναι πολιτικό πρόβλημα για τη χώρα. Είναι πολιτικό πρόβλημα για την αντιπολίτευση»

13.02.2026
350
Γιάννης Παππάς στη Βουλή: Ενίσχυση των Συλλογικών Συμβάσεων και σταθεροί κανόνες στην αγορά εργασίας

Γιάννης Παππάς στη Βουλή: Ενίσχυση των Συλλογικών Συμβάσεων και σταθεροί κανόνες στην αγορά εργασίας

13.02.2026
244

Άλλωστε, κύριε Υπουργέ, η Δωδεκάνησος εισφέρει πολλαπλώς –και τα γνωρίζετε καλά- στον εθνικό κορβανά κήαι το δικαιούται. 
Σας ευχαριστώ πολύ.»

• Εξάλλου ο Βασίλης Α. Υψηλάντης την περασμένη εβδομάδα ήταν εισηγητής σε δύο σχέδια νόμου που αφορούσαν την κύρωση των συμβάσεων τουριστικής συνεργασίας με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Λευκορωσία.

• Τέλος ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης ερωτηθείς για το θέμα του Νοσοκομείου και άλλα τρέχοντα ζητήματα σχετικά με τον Οργανισμό του Νοσοκομείου Ρόδου δήλωσε :” Ζήτησα, από τη διοίκηση και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Ρόδου, αιτιολογημένη έκθεση σχετικά με τα αιτήματα του Νοσοκομείου σε σχέση με τον νέο οργανισμό. Την Παρασκευή το βράδυ μίλησα με τον Υπουργό Υγείας από τον οποίο ζήτησα την αποκατάσταση κάθε προφανούς λάθους και αδικίας . Την Τετάρτη ο υπουργός θα συναντηθεί με τους Διοικητές ενώ μέσα στην εβδομάδα θα συζητήσω το θέμα με το Υπουργείο.».

Tags: ΒΑΣΙΛΗΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥΠΟΛΙΤΙΚΗ
Share2Tweet1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Δωρεάν φιλοξενία ταξιδιωτών στο Navarone Estate στην Αγ. Μαρίνα από την Οικογένεια…

    12.02.2026
    Λέρος: Δωρεάν φιλοξενία ταξιδιωτών στο Navarone Estate στην Αγ. Μαρίνα από την Οικογένεια Σκορδάλη 1.9K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Πανιώνιος Λέρου: Η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας 2026

    07.02.2026
    Πανιώνιος Λέρου: Η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας 2026 1.9K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Λέρου: Ομοφωνία στην πρόταση Κωττάκη – “Καμπανάκι” για ιδιοκτήτες οικοπέδων

    09.02.2026
    Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Λέρου: Ομοφωνία στην πρόταση Κωττάκη – “Καμπανάκι” για ιδιοκτήτες οικοπέδων 1.7K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου “Γυναίκες χωρίς Σύνορα”

    08.02.2026
    Λέρος: Η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου “Γυναίκες χωρίς Σύνορα” 1.5K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Έκοψαν την βασιλόπιτα οι Ξενοδόχοι παρουσία του Βουλευτή Μάνου Κόνσολα

    08.02.2026
    Λέρος: Έκοψαν την βασιλόπιτα οι Ξενοδόχοι παρουσία του Βουλευτή Μάνου Κόνσολα 1.4K
Dodekanisos Seaways
  • Το NAVARONE προτείνει αυτή την Κυριακή ένα brunch «υψηλών προδιαγραφών», με τον chef Πάνο Αντώνακα να επιμελείται ένα ιδιαίτερο μενού, για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό στο κυριακάτικο τραπέζι.Στο μενού ξεχωρίζουν πιάτα με έντονο θαλασσινό χαρακτήρα, αλλά και κλασικές ελληνικές επιλογές, όπως αχνιστό χριστόψαρο με τσιγαριστά χόρτα, ψαρόσουπα, ντόπιο αρνάκι φρικασέ, καθώς και μοσχαρίσια γάλακτος με ψητά λαχανικά.Η συγκεκριμένη πρόταση απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια πιο «γεμάτη» γαστρονομική εμπειρία, με πιάτα που δύσκολα βρίσκει κανείς συγκεντρωμένα σε brunch επιλογή στο νησί.
  • Με την κάμερα του Leros News και τον Νίκο Ιγνατίδη, ταξιδεύουμε αυτές τις γιορτές στην ορεινή Αρκαδία και σας μεταφέρουμε εικόνες από έναν τόπο που συνδυάζει φύση, ηρεμία και έντονη δράση.Ο ποταμός Λάδωνας, ένας από τους πιο εντυπωσιακούς φυσικούς προορισμούς της Πελοποννήσου, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους φίλους του rafting και της εναλλακτικής εμπειρίας στη φύση. Πυκνή βλάστηση, καθαρά νερά και ένα τοπίο που αλλάζει σε κάθε στροφή του ποταμού.Για περίπου 54 λεπτά, διασχίζουμε τον Λάδωνα σε μια διαδρομή γεμάτη εικόνες, ήχους και στιγμές που δύσκολα περιγράφονται με λόγια. Μια εμπειρία διαφορετική, αυθεντική, μακριά από την καθημερινότητα, την οποία μοιραζόμαστε με τους αναγνώστες και τους φίλους του Leros News.Αυτό είναι το δικό μας μικρό χριστουγεννιάτικο ταξίδι.
Χρόνια πολλά σε όλους.
  • Με χαμόγελα, παιδικές φωνές και γιορτινή διάθεση πλημμύρισε την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025 ο κεντρικός δρόμος της Καμάρας, έξω από την πλατεία του γνωστού Super Market Ταχλιαμπούρη, με αφορμή το 8ο Santa Run 2025, μια φιλανθρωπική διοργάνωση που έχει πλέον καθιερωθεί και αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους.Εκατοντάδες παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, συμμετείχαν και φέτος στο επιτυχημένο αυτό event, το οποίο οραματίστηκε και διοργανώνει η Ολυμπιονίκης Ουρανία Ρεμπούλη, με τη στήριξη χορηγών της τοπικής οικονομίας και μεγάλο χορηγό τα Super Market Ταχλιαμπούρη.Σύμμαχος της διοργάνωσης στάθηκε και ο καλός καιρός, με την πλατεία να γεμίζει κόσμο, ενώ το παρών έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Βρετός Κουβάς, Ελένη Χέλμη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Γιαννακός, στηρίζοντας με την παρουσία τους τη γιορτινή δράση.Την παράσταση, πάντως, έκλεψε το νέο μέλος της οικογένειας Ταχλιαμπούρη, ένα… αληθινό «μανεκέν», που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.Το Santa Run απέδειξε για ακόμη μία χρονιά ότι, όταν ο αθλητισμός, η προσφορά και το πνεύμα των Χριστουγέννων συναντιούνται, η «καρδιά» του νησιού χτυπά ακόμα πιο δυνατά.Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη με την επιτυχημένη εκδήλωση
  • Μια όμορφη και ουσιαστική πρωτοβουλία πραγματοποίησαν τα παιδιά της ομάδας του Πανιωνίου Λέρου, τα οποία επισκέφθηκαν το Καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Φιλοζωικού Σωματείου, που φιλοξενεί περίπου 70 σκυλάκια.Συνολικά 35 παιδιά βρέθηκαν στον χώρο, έπαιξαν με τα ζώα, τα πήγαν βόλτα στο βουνό και πέρασαν στιγμές χαράς, δίνοντας αγάπη και φροντίδα στα φιλοξενούμενα σκυλάκια. Παράλληλα, η ομάδα προσέφερε τροφές για τα ζώα, στηρίζοντας έμπρακτα το δύσκολο έργο του Φιλοζωικού Σωματείου.Η υπεύθυνη του καταφυγίου, Φλώρα Κουτούζου, χαρακτήρισε την επίσκεψη «υπέροχη κίνηση», ενώ η πρόεδρος του Πανιωνίου, Μαριέττα Καστή, είπε στην κάμερα ότι, σήμερα, τα παιδιά χάρηκαν πραγματικά.Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Χατζηδάκης, έστειλε ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης, τονίζοντας πως «όλοι μπορούμε να υιοθετήσουμε ένα σκυλάκι και να προσφέρουμε ένα σπίτι σε ένα ζώο που το έχει ανάγκη».Αξίζουν συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Πανιωνίου, αφού πρόκειται για μια απλή αλλά ουσιαστική και ελπιδοφόρα δράση, που αναδεικνύει την αξία της φιλοζωίας, του εθελοντισμού  και της προσφοράς.Δείτε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημαντικές εξελίξεις στον τουριστικό τομέα της Λέρου καταγράφονται το τελευταίο διάστημα, με νέες συμφωνίες που αναμένεται να ενισχύσουν ουσιαστικά την επισκεψιμότητα και την τοπική οικονομία του νησιού.Ρεπορτάζ: Νίκος ΙγνατίδηςΣτο επίκεντρο αυτών των εξελίξεων βρίσκεται ο Θεόδωρος Ασβεστάς, Αναπληρωτής Πρόεδρος στον τομέα Τουρισμού του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ο οποίος υπογράφει ένα νέο, ιδιαίτερα σημαντικό deal με άμεσο αποτύπωμα για τη Λέρο.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τρία νέα τουριστικά γραφεία ετοιμάζονται να δραστηριοποιηθούν στο νησί, αλλάζοντας ουσιαστικά τον τουριστικό χάρτη και ανοίγοντας νέες αγορές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμφωνία με τουρκικό τουριστικό γραφείο, το οποίο δεσμεύεται για την άφιξη δύο έως τριών catamaran ημερησίως κατά τη θερινή περίοδο, γεγονός που μπορεί να δώσει ισχυρή ώθηση στον ημερήσιο και ολιγοήμερο τουρισμό.Παράλληλα, στη Λέρο βρέθηκε και ο γνωστός τουριστικός πράκτορας κ. Κουρούνης, ο οποίος προχωρά στο άνοιγμα νέων γραφείων στο νησί, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία οργανωμένων τουριστικών ροών.Οι πρωτοβουλίες του κ. Ασβεστά αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η Λέρος μπορεί να έχει ισχυρή παρουσία και εκπροσώπηση, προς όφελος της τοπικής οικονομίας, μέσα από στοχευμένες συνεργασίες και επαφές.Στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, όπου πραγματοποιήθηκαν οι σχετικές επαφές, οι πρωταγωνιστές των συμφωνιών μίλησαν στο Leros News και τον Νίκο Ιγνατίδη, για μια νέα σελίδα στον τουρισμό της Λέρου, εκφράζοντας αισιοδοξία για το επόμενο καλοκαίρι και υπογραμμίζοντας ότι το νησί διαθέτει όλα τα εχέγγυα για ακόμα πιο δυναμική ανάπτυξη και διευρυμένη τουριστική σεζόν.Οι εξελίξεις αυτές ενισχύουν την εικόνα του Θεόδωρου Ασβεστά ως ενός από τους βασικούς μοχλούς τουριστικής εξωστρέφειας, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν καταλυτικό παράγοντα για την περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού στη Λέρο.Δείτε το ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη και τις δηλώσεις που ακολούθησαν:
  • ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:
Στιγμιότυπα από τον αγώνα
του Πανιωνίου Λέρου
με την ΕΑΚΑ Καλύμνου - Σε λίγο LIVE το Β΄ ημίχρονο από το κανάλι μας στο facebook
  • Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
από τον δήμαρχο Λέρου
Τιμόθεο Κωττάκη
Χρόνια πολλά σε όλους!
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Έρχεται «κύμα» σκόνης από τη Σαχάρα – Ποιες περιοχές θα «πνιγούν»
  • Διάσκεψη Μονάχου: O υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ «γύρισε την πλάτη» σε συνάντηση Ευρωπαίων για την Ουκρανία – «Τρελή ακύρωση» την τελευταία στιγμή
  • Μάνος Κόνσολας: «Η αναξιοπιστία της αντιπολίτευσης δεν είναι πολιτικό πρόβλημα για τη χώρα. Είναι πολιτικό πρόβλημα για την αντιπολίτευση»
  • Έπαρχος Καλύμνου: Ευρεία Σύσκεψη για την αντιμετώπιση του Λαγοκέφαλου

Νεότερα Video

Λέρος: Brunch στο Navarone με υπογραφή Πάνου Αντώνακα

Λέρος: Brunch στο Navarone με υπογραφή Πάνου Αντώνακα

1.3k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
13 Φεβρουαρίου 2026
Λέρος: Μετατράπηκε σε… λίμνη ο παραλιακός δρόμος στο Λακκί λόγω κακοκαιρίας

Λέρος: Μετατράπηκε σε… λίμνη ο παραλιακός δρόμος στο Λακκί λόγω κακοκαιρίας

886 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
13 Φεβρουαρίου 2026

© 2004 - 2026 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2026 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.