back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Κ.Υ. Πάτμου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Κ.Υ. Πάτμου

Κατόπιν συνάντησης του Προέδρου της Δ.Ε. του Κ.Υ. Πάτμου κου Νικήτα Τσαμπαλάκη με την πολιτική ηγεσία και στελέχη του Υπουργείου Υγείας για τα ζητήματα και τις ελλείψεις που αφορούν στο Κέντρο Υγείας Πάτμου, επιτεύχθηκαν τα ακόλουθα :

1. Πρόσληψη κας Στρατήλα Ειρήνης (Γενικής Ιατρικής) σε θέση Αγροτικού Ιατρού (Ανακοίνωση οριστικών αποτελεσμάτων στις 23.11.2012). Η πρόσληψη είχε σταματήσει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και με άμεση παρέμβαση στελεχών του Γραφείου του Υφυπουργού Οικονομίας κου Σταϊκούρα η διαδικασία πρόσληψης και κάλυψης της θέσης θα ολοκληρωθεί στις αρχές του Μάρτη.

2. Θέσεις 2 (δύο) Αγροτικών Ιατρών: Λόγω της μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάλυψη των θέσεων αυτών, οι θέσεις αυτές θα επαναπροκηρυχθούν άμεσα.

3. Θέση 1 (μία) Δ.Ε. Παρασκευαστών στο Μικροβιολογικό τμήμα του Κ.Υ. Πάτμου – επικουρικό προσωπικό – 12μηνη σύμβαση και

4. Θέση 1 (μία) Δ.Ε. Νοσηλευτών – επικουρικό προσωπικό- 12μηνη σύμβαση: στις αρχές του Μάρτη 2013 θα προκηρυχθούν οι δύο αυτές θέσεις από το Υπουργείο Υγείας για άμεση κάλυψή τους.

5. Θέση 1 (μία) – Παιδίατρος – επικουρική θέση – Το νησί (με περίπου 650 παιδιά) έχει παραμένει χωρίς μόνιμο παιδίατρο από το 2008. -Θα γίνει άμεση προκήρυξη της θέσης.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι οι δύο γιατροί του Κ.Υ. η Αγροτικός και ο παθολόγος, εδώ και δέκα μέρες εργάζονται εκτελώντας εφημερίες ενώ έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα των εφημεριών τους .

patmostimes.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ