back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόσκληση σε διαπραγμάτευση για την επιλογή αναδόχου για το έργο «ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ» Δήμου Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠρόσκληση σε διαπραγμάτευση για την επιλογή αναδόχου για το έργο «ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ» Δήμου Λέρου

Σας ενημερώνουμε ότι βάσει της υπ’ αρ. 52/2012Απόφασης Ο.Ε. του Δήμου Λέρου περί έγκρισης των πρακτικών του διαγωνισμού καθώς και της υπ’ αρ. 76/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, η διαδικασία ανάθεσης του έργου θα γίνει με διαπραγμάτευση τιμής κατόπιν κατάθεσης προσφορών από τους ενδιαφερόμενους, που να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ΜΕΕΠ ή στα Νομαρχιακά μητρώα για έργα κατηγορίας ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ με τάξη πτυχίου Α1- 1η .

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 25.763,75€ πλέον ΦΠΑ. Επισημαίνεται α) ότι οι προσφορές με όλα τα απαραίτητα στοιχεία θα πρέπει να κατατεθούν στο Δήμο μέχρι και την 29 /06/2012 και μέχρι τις 14:00 μ.μ., στο γραφείο Δημάρχου. β) Κριτήριο κατακύρωσης θα είναι η χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή προσφοράς.

Επισημαίνεται ότι τα τεύχη της μελέτης με τίτλο «ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ» καθώς και το έντυπο Υποβολής Οικονομικής Προσφοράς θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι, από τον κ. Παπαδόπουλο Ελευθέριο στο Γραφείο της Τεχνικής Υπηρεσίας στο Λακκί .

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ
ΚΟΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ