back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Τραυματισμός 11χρονης λουόμενης στο Παντέλι από βοηθητικό σκάφος – Αυτόφορη διαδικασία για τον κυβερνήτη και τους πέντε επιβαίνοντες!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Τραυματισμός 11χρονης λουόμενης στο Παντέλι από βοηθητικό σκάφος - Αυτόφορη διαδικασία για τον κυβερνήτη και τους πέντε επιβαίνοντες!

Χθες, Σάββατο (26.7.2014) μεσημβρινές ώρες, στο Παντέλι Λέρου, τραυματίστηκε ελαφρά εντεκάχρονη λουόμενη από βοηθητικό σκάφος (τέντερ) με Τούρκους επιβαίνοντες.

Το 11χρονο κοριτσάκι που είναι καλά στην υγεία του, μεταφέρθηκε άμεσα στο Κρατικό Θεραπευτήριο – Κέντρο Υγείας Λέρου, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για καθαρά προληπτικούς λόγους. 

Στο σημείο του ατυχήματος κατέφτασαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Λέρου, όπου προέβησαν στη σύλληψη του 27χρονου αλλοδαπού κυβερνήτη του βοηθητικού σκάφους, καθώς και των πέντε αλλοδαπών επιβαινόντων, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λιμενική Αρχή Λέρου επικοινώνησε με την οικεία Εισαγγελική Αρχή (Κω), και κατόπιν ακολουθήθηκε η αυτόφορη διαδικασία.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λέρου.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ