ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – Ο Όμιλος «Cine-Εκπαίδευση» της Ρόδου και το Πολιτιστικό Σωματείο AIAL σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στις προβολές οπτικοακουστικού και κινηματογραφικού υλικού που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Λακκιού, στις 2 και 3 Απριλίου 2022.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 2 Απριλίου
13:00: Κινηματογράφος και παιδί: Προβολές ταινιών για μαθητές , εκπαιδευτικούς, γονείς
19:00: Αφιέρωμα στον σκηνοθέτη Μάρκο Γκαστίν. Προβολή του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ «Μέχρι τη θάλασσα» (2019). Θα παραβρεθεί ο σκηνοθέτης.
Κυριακή 3 Απριλίου
11:00: Προβολή ιστορικού ντοκιμαντέρ τοπικής ιστορίας της Λέρου «Έγκλειστες ψυχές». Ερευνητική, επιστημονική εργασία ομάδας μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Το διήμερο των εκδηλώσεων διοργανώθηκε με τη συνεργασία του ΠΜΣ «Επιστήμες της αγωγής – Εκπαίδευση με χρήση νέων τεχνολογιών» του Πανεπιστημίου Αιγαίου και υπό την αιγίδα του Δήμου και του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. Λέρου.


















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί