Απάντηση του συνδυασμού ”Η Λέρος Αλλάζει” στην προκλητικά ψευδή ανάρτηση του Μιχάλη Κόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Η εμμονή του Μιχάλη Κόλια προς στην οικογένεια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη (Τάκη)Κουμπάρου έχει παγιωθεί χρόνια τώρα.
Ο θεός να τον έχει καλά.
Απαντούμε για τους συμπολίτες μας που μόνο αυτούς σεβόμαστε.
Οι παραπάνω φωτογραφίες δείχνουν οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου μας , που βρίσκεται εντός οικισμού , μεγάλης οικονομικής αξίας , ενοικιάστηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή σε ιδιώτη επιχειρηματία, ο οποίος όπως δείχνουν οι φωτογραφίες , κατέστρεψε την ιδιοκτησία του δήμου.
Ερώτηση… , πόσα χρήματα εισέπραξε ο δήμος μας από την πώληση του χώματος;
Διότι στο ταμείο του δήμου δεν υπάρχει καμία εγγραφή εισροής χρημάτων από τη συγκεκριμένη δραστηριότητα .
Μπορεί ο πρώην δήμαρχος να μας δείξει τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις για τις εξορύξεις πέτρας από το 2016 έως το 2022 επί των ημερών του;
Γνώριζε που πήγαν οι εξορυγμένες πέτρες ;
Αν δεν θυμάται εκείνος , του θυμίζουμε εμείς που πήγαν.
Αρκετή ποσότητα από την συγκεκριμένη εξόρυξη κατέληξε για την κατασκευή ιδιωτικού τοιχίου σε οικόπεδο πλησίον της κεντρικής πύλης του Κ.Θ.Λ Λέρου στα Λέπιδα , για τα συγκεκριμένα τοιχία δε από το 2019 υπάρχει καταγγελία στην πολεοδομία του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου της Λέρου της περιόδου 2019-23.
Μην μας προκαλείτε.
Όλος αυτός ο όγκος χώματος μεταφέρθηκε και εναποτέθηκε από τις εκσκαφές για την δημιουργία του ελικοδρομίου πλησίον Παρθένι .
Γνωρίζει ο πρώην δήμαρχος ποιος έδωσε την εντολή και ποιος ανέχθηκε η εναπόθεση να γίνει σε αυτό το σημείο που είναι λίγα μέτρα από την μεγαλύτερη γεώτρηση νερού του νησιού μας δημιουργώντας της τεράστιο πρόβλημα ;
Επιπλέον ένα σημαντικό πρόβλημα είναι ότι εμποδίζει την απορροή υδάτων προς το φράγμα, το οποίο θα ολοκλήρωνε τον πρώτο χρόνο της ανάληψης των καθηκόντων του το 2011.
Όσον αφορά στην καταγγελία που ανάρτησε προ ωρών στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , καταγγέλλοντας με ψευδή στοιχεία , του απαντούμε το εξής :
Να αναφέρει δημοσίως ποιος , ποιοι κάνουν εξόρυξη χώματος στον χώρο του υπό κατασκευή ΧΥΤΥ ,τον οποίο καθυστέρησε ο ίδιος εσκεμμένα και με ψέματα για 12 χρόνια.
Όταν συλλέξει τα πραγματικά στοιχεία, τον προκαλούμε να τα καταγγείλει και στον εισαγγελέα.