back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Έκλεισαν οι κάλπες και στη Λέρο – Τα φαβορί και τα… αουτσάιντερ!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΈκλεισαν οι κάλπες και στη Λέρο - Τα φαβορί και τα... αουτσάιντερ!

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία – Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο LEROS NEWS


Ομαλά και χωρίς ευτράπελα εξελίχτηκε στο νησί της Λέρου ο πρώτος γύρος των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών. Οι κάλπες άνοιξαν στις 07.00 και έκλεισαν στις 19.00.

Στην εκλογική αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών στο νησί μας, συμμετείχαν 3 συνδυασμοί με 101 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, αριθμός ρεκόρ για το δήμο Λέρου!

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ:

ΦΑΒΟΡΙ Ο ΚΟΛΙΑΣ, ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ, Ο ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ


Σύμφωνα με τις διαδικτυακές ψηφοφορίες του LEROS NEWS, αλλά και τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Μιχάλης Κόλιας εμφανιζόταν ως “φαβορί” για τη δημαρχία της Λέρου.

Πάντως, σε ότι αφορά τη παράταξη Κοντραφούρη, δεν δέχονταν σε καμία περίπτωση την εγκυρότητα των διαδικτυακών ψηφοφοριών και των δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας, ενώ ειδικά για τα δημοσκοπικά ευρήματα που έφεραν τον Μιχάλη Κόλια να προηγείται με ποσοστό άνω του 60%,  εξέδωσαν ένα πολύ καυστικό δελτίο Τύπου, αφήνοντας αιχμές εναντίον της εταιρείας που διενήργησε τη δημοσκόπηση.


ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία εβδομάδα πριν ανοίξουν οι κάλπες, η παράταξη του Μιχάλη Κοντραφούρη με μια μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Μένει λοιπόν να δούμε αν οι παραπάνω προβλέψεις επιβεβαιβωθούν από το εκλογικό σώμα της Λέρου. Άλλωστε, ως γνωστόν η κάλπη είναι γένους θηλυκού, και αυτή αναδεικνύει τον νικητή.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ