back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δυναμικές κινητοποιήσεις διαρκείας στη Λέρο! Την ΤΕΤΑΡΤΗ 24/10/12 η μεγάλη ΠΑΝΛΕΡΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔυναμικές κινητοποιήσεις διαρκείας στη Λέρο! Την ΤΕΤΑΡΤΗ 24/10/12 η μεγάλη ΠΑΝΛΕΡΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή (21/10/2012) η προγραμματισμένη συγκέντρωση του Συλλόγου Εμπόρων Λέρου, για την ενημέρωση των μελών του σχετικά με την επικείμενη κατάργηση της ΔΟΥ Λέρου και τη λήψη απόφασης για άμεσες και δυναμικές κινητοποιήσεις, συμπλέοντας έτσι με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου.

Στη συγκέντρωση παρίστατω εκτός των επαγγελματιών της Λέρου, ο Δήμαρχος κ. Κόλιας, ο Επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Μιχάλης Κοντραφούρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Λουλουδιάς, Νταλαρής, Ρούσος, καθώς επίσης και δικηγόροι, συμβολαιογράφοι και λογιστές του νησιού μας. Τους παρευρισκόμενους ενημέρωσε ο Δήμαρχος Λέρου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων κ. Γιάννης Σιφουνιός και ο επιχειρηματίας και πολιτευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Κουβάς.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης ακολούθησε διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων όπου αποφασίστηκε η ΑΝΑΒΟΛΗ των κινητοποιήσεων που θα λάμβαναν χώρα αύριο Δευτέρα 22/10/2012, ούτως ώστε να υπάρξει καλύτερη οργάνωση.

Να σημειωθεί ότι σχολιάστηκε πολύ αρνητικά η αδράνεια του Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Μαχαιρίδη για το θέμα της κατάργησης της ΔΟΥ Λέρου

Επίσης αποφασίστηκε η καθημερινή συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής για να συγκεντρώνει πληροφορίες από τους φορείς του νησιού μας και να οργανώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις κινητοποιήσεις.

Τέλος, η μεγάλη ΠΑΝΛΕΡΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 24/10/12 και ώρα 11.00, έξω από το δημαρχιακό μέγαρο, στην πλατεία Πλατάνου.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ