back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Διαμαρτυρία μαθητών Γ τάξης του τομέα Υγείας και Πρόνοιας του ΕΠΑΛ Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔιαμαρτυρία μαθητών Γ τάξης του τομέα Υγείας και Πρόνοιας του ΕΠΑΛ Λέρου

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την μεγάλη αδικία της Κυβέρνησης, του Υπουργού Παιδείας και των Βουλευτών εις βάρος μας, οι οποίοι κατήργησαν τον Τομέα Υγείας και γκρέμισαν τα όνειρά μας και τις ελπίδες μας πριν ακόμη τελειώσουμε το Λύκειο.

Με τι κουράγιο, με τι δύναμη να προετοιμαστούμε για πανελλήνιες εξετάσεις;

Πως θα έρθουμε τον Σεπτέμβρη στο σχολείο, όταν εσείς οι ίδιοι, ήδη μέσα στο καλοκαίρι, και με ύπουλο τρόπο, μας στερείτε το δικαίωμα να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας, και με ποιο σκεπτικό καταργείτε τον Τομέα Υγείας και Πρόνοιας, όπου κάθε χρόνο φοιτούν πάνω από 20 παιδιά και γίνεται εξαιρετική δουλειά στο ΕΠΑΛ από τους εκπαιδευτικούς μας.

Δεν είμαστε εχθροί σας, είμαστε μαθητές, παιδιά των 18 ετών, που μας γκρεμίζετε τα όνειρα από τόσο νωρίς, χωρίς να μας υπολογίζετε.

Υποσχέσεις πολλές………..

Ποιοι θα είναι αυτοί οι καθηγητές που θα δεχθούν να έλθουν στη Λέρο, ένα απομακρυσμένο – ακριτικό νησί, για να βοηθήσουν εμάς τους 22 μαθητές να ολοκληρώσουμε την φοίτησή μας στην Γ’ Λυκείου;

Νομίζετε ότι οι γονείς μας έχουν χρήματα για να μας στείλουν στα ιδιωτικά ΙΕΚ;

Συνειδητοποιείστε για μια φορά επιτέλους ότι εμείς είμαστε το μέλλον της Ελλάδας, έχουμε προσωπικότητα, αρχές, όνειρα… και περιμένουμε να μας απαντήσετε υπεύθυνα.

Είναι έγκλημα να μας στερείτε βασικά μας δικαιώματα!


Λέρος, 14.7.2013

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΠΑΛ ΛΕΡΟΥ

ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ