back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Τύπου μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Λέρου για τις κινητοποιήσεις

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο Τύπου μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Λέρου για τις κινητοποιήσεις

Οι επικεφαλείς της μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Λέρου υλοποιώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου συμμετείχαμε από κοινού στην σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου για τις κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν με αφορμή  τα προβλήματα στο χώρο της υγείας στο νησί μας.

Όπως και στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έτσι και στο Συντονιστικό Όργανο διατυπώθηκε ξεκάθαρα ότι σε καμία περίπτωση δεν θα προβούμε σε κλείσιμο σχολικών μονάδων παρά μόνο θα ζητήσουμε την παρουσία των μαθητών στην πλατεία του Πλατάνου κατά την διάρκεια της κινητοποίησης – συλλαλητηρίου.

Δυστυχώς όμως χωρίς να έχουμε καμία ενημέρωση δόθηκαν εντολές σε υπαλλήλους του Δήμου να προβούν Δευτέρα πρωί σε καταλήψεις σχολικών μονάδων, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια καθηγητών, δασκάλων και γονέων.

Ως αποδέκτες όλων αυτών των καταγγελιών – παραπόνων διαμαρτυρόμαστε και εμείς με τη σειρά μας για τις αυθαιρεσίες της Δημοτικής Αρχής, η οποία ενεργεί και πράττει χωρίς σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες και στις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων.

Δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα  παρόντες στις κινητοποιήσεις για την επίλυση των προβλημάτων του νησιού μας σεβόμενοι τις διαδικασίες και τις αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Ο Επικεφαλής της Μείζονος μειοψηφίας

Κοντραφούρης Μιχαήλ

Η Επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας
Συφουνιού Χρυσούλα 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ