back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο τύπου του Δημάρχου Λέρου σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα των παράνομων μεταναστών

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔελτίο τύπου του Δημάρχου Λέρου σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα των παράνομων μεταναστών

“Όπως μας πληροφόρησε με επιστολή του ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ κ.Κρεμαστινός Δημήτρης , ο οποίος είναι Πρόεδρος Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, μετά την αποστολή της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λέρου επιλαμβανόμενος του θέματος των λαθρομεταναστών και της τυχόν δημιουργίας Κέντρου Λαθρομεταναστών στο νησί μας, πήρε την διαβεβαίωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, απεναντίας αυτοί οι οποίοι θα έρχονται στο νησί μας, με οποιονδήποτε τρόπο, το ταχύτερο δυνατόν θα μεταφέρονται αλλού.

Ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή του νησιού μας για άλλη μια φορά, με αστραπιαίες και δυναμικές κινήσεις απεσώβισε όπως φαίνεται νέες τυχόν περιπέτειες για το νησί μας .

Η τυχόν λήψης απόφασης για δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών στο ήδη βεβαρημένο νησί της Λέρου θα ήταν αδύνατη στην συνέχεια να ανακληθεί θεωρούμε ότι θα ήταν καταστροφή στην τεράστια προσπάθεια ανάπτυξης του τουρισμού στο νησί μας.

Ο Δήμος Λέρου δεν επαναπαύεται στην προφορική δέσμευση  του Υπουργού, αλλά θα συνεχίσει τον αγώνα για την αποφυγή δυσμενών καταστάσεων για το νησί”.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ 

ΚΟΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ