back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απολογισμός δράσεων πρόληψης Πολυδύναμου Κέντρου Καλύμνου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑπολογισμός δράσεων πρόληψης Πολυδύναμου Κέντρου Καλύμνου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες δράσεις πρόληψης του Πολυδύναμου Κέντρου Καλύμνου μετά από δύο χρόνια πανδημίας και περιορισμού.
Στελέχη του Πολυδύναμου Κέντρου Καλύμνου επισκέφτηκαν το 2ο Γυμνάσιο Καλύμνου και το 3ο Γυμνάσιο Χώρας Καλύμνου και βρέθηκαν με μαθητές Α΄και Β΄ Γυμνασίου.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν γύρω από θέματα εξαρτήσεων και επικίνδυνων συμπεριφορών και συμμετείχαν ενεργά σε έναν διαδραστικό διάλογο που στόχο είχε τη συζήτηση και τον προβληματισμό αναφορικά με τις εξαρτητικές συμπεριφορές. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προβληματική ενασχόληση με το διαδίκτυο, ένα φαινόμενο που απασχολεί τους εφήβους και βρίσκεται σε έξαρση.

Χθες 28/11/2022 ξεκίνησε και η συνεργασία του Πολυδύναμου Κέντρου Καλύμνου με την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου (ΑΕΝ), όπου 14 πρωτοετείς φοιτητές παρακολούθησαν εισήγηση με θέμα τις εξαρτήσεις.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Καλύμνου κα Χαρούλα Κουτσουμπού, το Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Χώρας Καλύμνου κ. Δημήτριο Χαντσαρίδη και την Υποδιευθύντρια κα Μαρία Γεροστάθη, καθώς επίσης τους μαθητές και τους φοιτητές για την ενεργή συμμετοχή τους.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ