ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
louloudias

Εγγραφείτε στο κανάλι μας YouTube

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής

    Ο George Korfias σχολίασε: Χαχαχαχαχα! Αγαπαμε Λερο! Συγχαρητηρια στον συναδελφο Δημητρη ! Ετσι για την γενικη ενημερωση ομως…
    08.12.2025
  • Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων

    Ο UC σχολίασε: You guys make big deal out of nothing , i know the person he…
    02.12.2025
  • Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025

    Ο Πελοπίδας Χρήστος σχολίασε: Κι άμα θελω α πάω στον Άι Γιάννη τη Φακουδιά πο πισω πο το…
    01.12.2025
  • Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος

    Ο New York σχολίασε: Ti ginete ekei kato?
    28.11.2025
  • Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

    Ο Βαλ σχολίασε: Έχω ψοφίσει στο γέλιο ρεε.....γιατί έβηξες λέει ο άλλος χαχαχαχαχαχαχαχα
    21.11.2025
kroupia leros

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:
Στιγμιότυπα από τον αγώνα
του Πανιωνίου Λέρου
με την ΕΑΚΑ Καλύμνου - Σε λίγο LIVE το Β΄ ημίχρονο από το κανάλι μας στο facebook
  • Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
από τον δήμαρχο Λέρου 
Τιμόθεο Κωττάκη
Χρόνια πολλά σε όλους!
  • Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Λέρου ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να πλήξει την περιοχή τις επόμενες ώρες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Τσαχουργιανίδης δήλωσε ότι είναι σε άμεση επικοινωνία με το συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κάνοντας λόγο για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Παράλληλα δήλωσε ότι έχουν ήδη ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, με συνεργεία σε επιφυλακή και παρεμβάσεις σε σημεία που παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Λέρου καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

«Είμαστε σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη των φαινομένων και θα παρέμβουμε όπου χρειαστεί», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημειώνεται ότι το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν στους μαθητές των Λυκείων της Λέρου και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Δείτε όσα δήλωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής στο παρακάτω βίντεο, όπως το επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης.
  • Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέρου, η οποία εργάζεται εντατικά για τη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Δείτε τις πρώτες εικόνες στο ρεπορτάζ που επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης

Περισσότερα -> lerosnews.gr
  • Συνεχίζεται ομαλά και με ιδιαίτερη φροντίδα το κλάδεμα των πεύκων στο Λακκί, μια εργασία που πραγματοποιείται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Το έργο εξελίσσεται χωρίς απρόοπτα και με εμφανές μεράκι από τους εργαζόμενους.

Το συνεργείο που έχει αναλάβει την παρέμβαση αποτελείται από περίπου δέκα άτομα, ενώ την όλη διαδικασία επιβλέπουν δύο γεωπόνοι, εξασφαλίζοντας ότι οι εργασίες γίνονται με επιστημονική ακρίβεια και σεβασμό στα δέντρα.

Στην ουσία, δεν πρόκειται απλώς για ένα συνηθισμένο κλάδεμα, αλλά για ολοκληρωμένη φροντίδα και καλλωπισμό των πεύκων, μια εικόνα που η Λέρος δεν είχε συνηθίσει να βλέπει.

Περισσότερα -> lerosnews.gr
Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
14 °c
Agia Marina
16 ° Πε
15 ° Πα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αρχική » ΑΠΟΨΕΙΣ » «Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν» Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

«Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν» Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Leros News Leros News
28 Σεπτεμβρίου 2013
- ΑΠΟΨΕΙΣ, ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
Χρόνος ανάγνωσης: 3 Λεπτά
A A
0
«Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν» Σωκράτης, 469-399 π.Χ.
74
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
2.5k
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Γράφει ο Άκης Γρεκός
Εκδότης «Leros News»

Έχουμε την τύχη να ζούμε στη Λέρο, σ’ ένα απ’ τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, που όμως περιβρέχεται από μια θάλασσα άγνοιας.

Διαβάστε επίσης:

Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]

Λέρος: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

09.12.2025
1.3k
Δήμος Λέρου: Δράσεις ενημέρωσης στα σχολεία για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Δήμος Λέρου: Δράσεις ενημέρωσης στα σχολεία για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

09.12.2025
1.2k

Αυτού του είδους η άγνοια δεν αφορά όλους, αφορά όμως έναν μεγάλο αριθμό ατόμων που ασχολούνται με τα κοινά.

Όλοι μας παρατηρούμε ότι ο πληθυσμός του νησιού μειώνεται χρόνο με το χρόνο με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Ακούμε καθημερινά ότι αυξάνονται οι οικογένειες της Λέρου που ζουν απ΄ το κοινωνικό παντοπωλείο, οι επιχειρήσεις φυτοζωούν λόγω οικονομικών και συναφών προβλημάτων, βλέπουμε συμπατριώτες μας να ξενιτεύονται για μια καλύτερη τύχη, άνεργοι νέοι να ψάχνουν για ένα μεροκάματο.

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι ορισμένοι πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι, αντί να προσπαθούν να βελτιώσουν τη δυσοίωνη αυτή κατάσταση που διαμορφώνεται στη Λέρο, κάνοντας δηλαδή αυτό για το οποίο τους ψήφισε ο Λεριακός Λαός, κοιτάζουν αποκλειστικά και μόνο το δικό τους -πολιτικό- συμφέρον, καταδεικνύοντας μια απίστευτη ανωριμότητα και άγνοια κινδύνου, που δυστυχώς επηρεάζει το μέλλον όλων μας.

Και για να μην υπάρξει παρεξήγηση, δεν εννοούμε ότι ο Δήμαρχος, ή κάποιοι απ’ αυτούς που διεκδικούν τα δημοτικά έδρανα μπορούν να λύσουν όλα τα προβλήματα του κόσμου.

Δυστυχώς, μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Οι κρατικές επιχορηγήσεις έχουν μειωθεί δραματικά, οι προσλήψεις αντικαταστάθηκαν με απολύσεις και την περίφημη «κινητικότητα», οι υπηρεσίες κλείνουν ή συγχωνεύονται, οι υπάλληλοι συνταξιοδοτούνται δίχως να αντικαθίστανται.

Αυτό όμως που μπορεί και θα έπρεπε να κάνουν όσοι βρίσκονται εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι να αφήσουν κατά μέρος τις γελοιότητες και να δουν πώς μπορούν να συνεργαστούν για το καλό της Λέρου, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα.

Ένα τρανταχτό παράδειγμα της άγνοιας ή της αδιαφορίας που έχουν ορισμένοι, είναι το πρόσφατο θέμα με τις 6 κοπέλες υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας, που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα κινητικότητας (από 23/9/2013) λόγω κατάργησης των θέσεων τους.

Με άλλα λόγια, ξεκίνησε γι’ αυτές τις κοπέλες η αντίστροφη μέτρηση των οκτώ (8) μηνών, που στην καλύτερη περίπτωση θα οδηγήσει στην τοποθέτηση κάποιων εξ’ αυτών σε άλλες υπηρεσίες, ή στην απόλυση τους.

Στη γειτονική Πάτμο, λόγω πληθυσμιακών κριτηρίων (πληθυσμός μικρότερος των 5.000 κατοίκων), οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας μετατάσσονται στις διοικητικές υπηρεσίες του δήμου Πάτμου. Στη Λέρο, τα μέλη της αντιπολίτευσης παραιτήθηκαν επειδή -καλώς ή κακώς- πίστευαν ότι με αυτόν τον τρόπο ίσως να μην έκλεινε η ΔΟΥ Λέρου.

Δεν είδαμε όμως να αναφέρεται κανείς στην κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας…

Έξι συμπατριώτισσες μας έμειναν χωρίς δουλεία!

Είναι κύρια και αποκλειστική η ευθύνη σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν ύψωσε όταν έπρεπε το ανάστημα και τη φωνή του, απέναντι σε ένα σαδιστικό κράτος, το οποίο πολύ σύντομα θα ζητήσει και άλλες ανθρωποθυσίες στο βωμό των μνημονίων, της ανεργίας και της καταστροφής του κοινωνικού ιστού της χώρας.

Και ας μη βιαστεί κανείς να σκεφτεί ότι η Δημοτική Αστυνομία της Λέρου δεν προσέφερε ως Υπηρεσία αυτά που έπρεπε, οπότε «καλά έκαναν και την έκλεισαν».

Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Σκεφτείτε καλύτερα, ποιοι μπορεί να έχουν σειρά μετά τους δημοτικούς αστυνομικούς.

Οι υπάλληλοι του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου; Οι υπάλληλοι του Ταχυδρομείου, του ΙΚΑ, ή του Δήμου Λέρου;

Όσον αφορά στους τελευταίους, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δήμοι είναι από τους πρώτους που θα κληθούν να θυσιάσουν κι άλλους υπαλλήλους.

Την ώρα λοιπόν που αιωρείται η δαμόκλειος σπάθη πάνω απ΄ τα κεφάλια των υπαλλήλων των ΟΤΑ, στο δήμο Λέρου συμβαίνει το εξής απίστευτο: δεν προσέρχονται για να ορκιστούν οι αναπληρωματικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι που θα αντικαθιστούσαν τους παραιτηθέντες Συμβούλους, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα απίστευτο μπάχαλο στον Δήμο…

Χαρακτηριστικά, μετά τις παραιτήσεις των 10 δημοτικών συμβούλων, το Δ.Σ. Λέρου συνεδριάζει με 11-12 μέλη, σε σύνολο εικοσιενός (21) μελών! Δε μπορεί όμως να συνεχιστεί αυτή η γελοία κατάσταση, που όμοιά της δεν έχει ξανασυμβεί στο πανελλήνιο.

Η Ευθύνη βαρύνει τους πάντες και πρέπει να σοβαρευτούν άμεσα αναλαμβάνοντας ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν έναντι της κοινωνίας της Λέρου.

Σε διαφορετική περίπτωση μπορούν να επιλέξουν να πάνε στα σπίτια τους και αν τολμήσουν να διεκδικήσουν ξανά την ψήφο του Λεριακού Λαού, ετούτη η εφημερίδα θα τους αφιερώσει ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ένα πρωτοσέλιδο ώστε να υπενθυμίσει στον Λεριακό Λαό τι έκαναν όλοι αυτοί που επιθυμούν να αναλάβουν την τύχη του νησιού μας!..

Όσον αφορά το μείζον θέμα της κινητικότητας των υπαλλήλων, καλό θα ήταν να δημιουργηθεί μια επιτροπή αγώνα με τη συμμετοχή υπαλλήλων του Δήμου Λέρου, η οποία να παραστεί σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα την κατάσταση που διαμορφώνεται με την κινητικότητα των υπαλλήλων των ΟΤΑ.

Άμεσα πρέπει να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι του Δήμου σε ποια κατάσταση μπορεί να βρεθεί καθένας και κάθε μια, αν αύριο ξημερώσει η αποφράδα μέρα των απολύσεων και συμβεί ο «ξαφνικός θάνατος» τύπου ΕΡΤ.

Πρέπει να προετοιμαστεί ο δήμος για να αντιμετωπιστεί ακόμη και το χειρότερο ενδεχόμενο. Γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι σαν κοινωνία και να κινηθούμε άμεσα και ουσιαστικά.

Ας αφήσουν λοιπόν κάποιοι τα καραγκιοζιλίκια και τα πολιτικά παιχνίδια γιατί τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά απ’ ό,τι νομίζουν.

Εκτός κι αν αυτοί που θέλουν να ηγηθούν του τόπου, έχουν στη σημαία τους τα χρώματα της αδιαφορίας και της εξαφάνισης από όσα συμβαίνουν στο δήμο και την κοινωνία.

Αν επαναληφθεί το δυσάρεστο της κατάληξης της δημοτικής αστυνομίας με άλλους υπαλλήλους τότε οι ευθύνες θα είναι αποκλειστικά δικές τους.

Tags: ΑΠΟΨΕΙΣΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ
Share30Tweet19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάτμος: Οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου του Δήμου
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Πάτμος: Οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου του Δήμου

08.12.2025
582
Μιχάλης Κόλιας: “Έρχονται νέες υπέρογκες αυξήσεις στα ανταποδοτικά τέλη από τη δημοτική Αρχή”
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Μιχάλης Κόλιας: “Έρχονται νέες υπέρογκες αυξήσεις στα ανταποδοτικά τέλη από τη δημοτική Αρχή”

08.12.2025
1.3k
Λέρος: Σεμινάριο δημιουργίας βιογραφικού από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Λέρος: Σεμινάριο δημιουργίας βιογραφικού από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου

08.12.2025
995
Επόμενο
ΛΕΡΟΣ: Απόβαση Λαθρομεταναστών στο Φαρμακονήσι

ΛΕΡΟΣ: Απόβαση λαθρομεταναστών στον ...Βρομόλιθο!

Η ΛΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Συνελήφθη στη Λέρο για κατοχή ναρκωτικών

    10.12.2006
    Συνελήφθη στη Λέρο για κατοχή ναρκωτικών Πριν 19 χρόνια 3.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ανακοίνωση του Λεριακού Ομίλου Σκαφών

    10.12.2012
    Ανακοίνωση του Λεριακού Ομίλου Σκαφών Πριν 13 χρόνια 1.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Γιώργος Φρόνας: Με μεθοδεύσεις και κρυφές ατζέντες, έκλεισαν την Τράπεζα Δωδεκανήσου

    10.12.2013
    Γιώργος Φρόνας: Με μεθοδεύσεις και κρυφές ατζέντες, έκλεισαν την Τράπεζα Δωδεκανήσου Πριν 12 χρόνια 1.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Στη Λέρο διέμενε ο 38χρονος Κρητικός που βρέθηκε αποκεφαλισμένος στο λιμάνι του Πειραιά

    10.12.2014
    Στη Λέρο διέμενε ο 38χρονος Κρητικός που βρέθηκε αποκεφαλισμένος στο λιμάνι του Πειραιά Πριν 11 χρόνια 7.8K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Δεν παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο για την έκρηξη στη Λέρο

    10.12.2015
    Δεν παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο για την έκρηξη στη Λέρο Πριν 10 χρόνια 1.6K
Ζαχαροπλαστείο "Ρεπαπής"

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: “Το Νοσοκομείο Λέρου οδηγείται στη διάλυση. Αυτή είναι η πολιτική…

    06.12.2025
    Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: “Το Νοσοκομείο Λέρου οδηγείται στη διάλυση. Αυτή είναι η πολιτική τους – κι εμείς δεν θα τη νομιμοποιήσουμε” 2.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Νοσοκομείο Λέρου: Χειρουργός και Παθολόγος ενισχύουν το ιατρικό δυναμικό

    10.12.2025
    Νοσοκομείο Λέρου: Χειρουργός και Παθολόγος ενισχύουν το ιατρικό δυναμικό 2.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής

    08.12.2025
    Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής 1.7K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Κατολίσθηση γεφυριού στον Ξηρόκαμπο – Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από την κακοκαιρία

    06.12.2025
    Λέρος: Κατολίσθηση γεφυριού στον Ξηρόκαμπο – Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από την κακοκαιρία 1.7K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Τιμόθεος Κωττάκης: Επιτάχυνση των διαδικασιών για τον οδοφωτισμό 20χλμ και την ασφαλτόστρωση –…

    04.12.2025
    Τιμόθεος Κωττάκης: Επιτάχυνση των διαδικασιών για τον οδοφωτισμό 20χλμ και την ασφαλτόστρωση – Κατεπείγον ταξίδι στη Ρόδο 1.6K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Στη Βουλή τα μέτρα για τη λειψυδρία σε Λέρο και Πάτμο από τον Κυριάκο Βελόπουλο

    Στη Βουλή τα μέτρα για τη λειψυδρία σε Λέρο και Πάτμο από τον Κυριάκο Βελόπουλο

    44 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Μιχάλης Κόλιας: “Έρχονται νέες υπέρογκες αυξήσεις στα ανταποδοτικά τέλη από τη δημοτική Αρχή”

    40 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Τιμόθεος Κωττάκης: Επιτάχυνση των διαδικασιών για τον οδοφωτισμό 20χλμ και την ασφαλτόστρωση – Κατεπείγον ταξίδι στη Ρόδο

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Λέρος: Ιδρύεται νέος σύλλογος Tennis [VIDEO]

    63 shares
    Share 37 Tweet 11
kiporama-leros
Currently Playing

Λέρος: Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Λέρος: Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Λέρος: Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Featured
Λέρος: Σε εγρήγορση ο Δήμος εν αναμονή της κακοκαιρίας  – Δηλώσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

Λέρος: Σε εγρήγορση ο Δήμος εν αναμονή της κακοκαιρίας – Δηλώσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

Featured
  • ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:
Στιγμιότυπα από τον αγώνα
του Πανιωνίου Λέρου
με την ΕΑΚΑ Καλύμνου - Σε λίγο LIVE το Β΄ ημίχρονο από το κανάλι μας στο facebook
  • Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
από τον δήμαρχο Λέρου 
Τιμόθεο Κωττάκη
Χρόνια πολλά σε όλους!
  • Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Λέρου ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να πλήξει την περιοχή τις επόμενες ώρες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Τσαχουργιανίδης δήλωσε ότι είναι σε άμεση επικοινωνία με το συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κάνοντας λόγο για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Παράλληλα δήλωσε ότι έχουν ήδη ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, με συνεργεία σε επιφυλακή και παρεμβάσεις σε σημεία που παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Λέρου καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

«Είμαστε σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη των φαινομένων και θα παρέμβουμε όπου χρειαστεί», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημειώνεται ότι το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν στους μαθητές των Λυκείων της Λέρου και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Δείτε όσα δήλωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής στο παρακάτω βίντεο, όπως το επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης.
  • Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέρου, η οποία εργάζεται εντατικά για τη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Δείτε τις πρώτες εικόνες στο ρεπορτάζ που επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης

Περισσότερα -> lerosnews.gr
  • Συνεχίζεται ομαλά και με ιδιαίτερη φροντίδα το κλάδεμα των πεύκων στο Λακκί, μια εργασία που πραγματοποιείται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Το έργο εξελίσσεται χωρίς απρόοπτα και με εμφανές μεράκι από τους εργαζόμενους.

Το συνεργείο που έχει αναλάβει την παρέμβαση αποτελείται από περίπου δέκα άτομα, ενώ την όλη διαδικασία επιβλέπουν δύο γεωπόνοι, εξασφαλίζοντας ότι οι εργασίες γίνονται με επιστημονική ακρίβεια και σεβασμό στα δέντρα.

Στην ουσία, δεν πρόκειται απλώς για ένα συνηθισμένο κλάδεμα, αλλά για ολοκληρωμένη φροντίδα και καλλωπισμό των πεύκων, μια εικόνα που η Λέρος δεν είχε συνηθίσει να βλέπει.

Περισσότερα -> lerosnews.gr
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Νοσοκομείο Λέρου: Χειρουργός και Παθολόγος ενισχύουν το ιατρικό δυναμικό
  • Κοινοβουλευτική παρέμβαση του Γιάννη Παππά για τις επιπτώσεις της λειψυδρίας στον πρωτογενή τομέα
  • Σφοδρή κριτική Νικητιάδη ως εισηγητής του ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο για Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και ΟΠΕΚΕΠΕ
  • Πρωινό Αγάπης της Συντονίστριας της Γραμματείας Δικαιωμάτων του Παιδιού ΝΔ Νοτίου Αιγαίου στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ Καλύμνου

Νεότερα Video

Λέρος: Σε εγρήγορση ο Δήμος εν αναμονή της κακοκαιρίας  – Δηλώσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

Λέρος: Σε εγρήγορση ο Δήμος εν αναμονή της κακοκαιρίας – Δηλώσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

1.1k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
4 Δεκεμβρίου 2025
Σε ρυθμούς… Χριστουγέννων ο Δήμος Λέρου

Σε ρυθμούς… Χριστουγέννων ο Δήμος Λέρου

1.1k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
25 Νοεμβρίου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.