back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ – ΕΕΤΑΑ: Αναρτήθηκαν τα τελικά αποτελέσματα – Οι δικαιούχοι των vouchers

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠαιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ - ΕΕΤΑΑ: Αναρτήθηκαν τα τελικά αποτελέσματα - Οι δικαιούχοι των vouchers

Τα οριστικά αποτελέσματα αφορούν την παροχή 97.000 voucher σε γονείς για τους παιδικούς σταθμούς

Αναρτήθηκαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης τα οριστικά αποτελέσματα για το Voucher μέσω ΕΣΠΑ των παιδικών σταθμών από την ΕΕΤΑΑ.

Τα οριστικά αποτελέσματα αφορούν την παροχή 97.000 voucher σε γονείς για τους παιδικούς σταθμούς.

Για την εγγραφή του ωφελούμενου παιδιού του σε δομή, ο νόμιμος εκπρόσωπος, θα πρέπει να είναι το ίδιο άτομο που έχει υποβάλει την αίτηση συμμετοχής, οφείλει:

α. Να εκτυπώσει το voucher και να απευθυνθεί σε οποιαδήποτε αντίστοιχη σε υπηρεσίες Δομή της επιλογής του, πλησίον του τόπου κατοικίας του.

β. Να υπογράψει την τυποποιημένη σύμβαση, που θα του εκτυπώσει ο Φορέας, σε δύο (2) αντίτυπα (ένα για κάθε συμβαλλόμενο), μέσα από το Π.Σ. της ΕΕΤΑΑ, τα οποία συνυπογράφονται και από το Νόμιμο Εκπρόσωπο του Φορέα, και όπου περιγράφονται τα βασικά στοιχεία και οι υποχρεώσεις των δύο (2) μερών. Επισημαίνεται ότι η διαδικασία εγγραφής, υπογραφής Σύμβασης και Εξουσιοδότησης γίνεται πάντα μέχρι και την 1η εργάσιμη κάθε μήνα, με εξαίρεση το μήνα Σεπτέμβριο, όπου η διαδικασία αυτή θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι και την 12η.9.2022. Σε περίπτωση εγγραφής από τις 13.9.2022 και μετά, η ενεργοποίηση γίνεται από την πρώτη εργάσιμη του επόμενου μήνα.

γ. Να υπογράψει το τυποποιημένο έντυπο, που θα του δώσει ο Φορέας/ δομή, με το οποίο παρέχει στην ΕΕΤΑΑ εξουσιοδότηση να διενεργεί τις πληρωμές προς το Φορέα για λογαριασμό του.

δ. Να εκδίδουν την Κάρτα Παρουσίας (ΚΑ.ΠΑ.), από την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, η οποία είναι υποχρεωτική για την καταγραφή της παρουσίας του ωφελούμενου παιδιού από την πρώτη ημέρα παρουσίας του σε δομή.

Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα εδώ

Πηγή: protothema.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ