ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Λίγες μέρες πριν την πραγματοποίηση της 24ωρης Πανελλαδικής-Πανεργατικής Απεργίας της 28ης Φλεβάρη τo Εργατικό Κέντρο Β Δωδ/σου δίνει όλες του τις δυνάμεις με εξορμήσεις περιοδείες συζητήσεις για την επιτυχία και αυτής της μάχης
Δυο χρόνια μετά το έγκλημα των Τεμπών τηρούμε την υπόσχεση που δώσαμε εξ αρχής
Δεν ξεχνάμε -δεν συγχωράμε.
Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην πολιτική που δεν μας αφήνει να αναπνεύσουμε.
Δεν δεχόμαστε να ζούμε σε μια απέραντη κοιλάδα των Τεμπών. Δεν πρόκειται ποτέ να δούμε τις ζωές μας ως κόστος.
Για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα Για να αποδοθούν οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες. Να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στην πολιτική της απελευθέρωσης και της ιδιωτικοποίησης της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων. Για σύγχρονες, ασφαλείς, τακτικές, φτηνές, αποκλειστικά δημόσιες σιδηροδρομικές μεταφορές. Για μέτρα υγείας και ασφάλειας σε όλους τους χώρους δουλειάς.
Για αποφασιστική ενίσχυση της κρατικής χρηματοδότησης για Υγεία, Παιδεία, Πρόνοια, υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής των δήμων, για την προστασία από φυσικές καταστροφές. Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλους αυτούς τους κρίσιμους τομείς.
Για να δυναμώσει ο αγώνας για μισθούς και για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και όχι για τους πολεμικούς εξοπλισμούς και τις ΝΑΤΟικές δαπάνες. Έξω η Ελλάδα από τα σφαγεία των πολέμων!
Όλοι στους δρόμους-Όλοι στον αγώνα
Απεργιακές συγκεντρώσεις στις 28 Φεβρουαρίου:
- Κως, 10:30 Πλατεία Ελευθερίας
- Κάλυμνος, 10:30 Πνευματικό Κέντρο
- Λέρος: 11:00 Πλάτανος
Φωτο αρχείου: Eurokinissi

















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup