back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βούλιαξε η πλατεία Πλατάνου από τη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Λέρου για τη μη κατάργηση της Εφορίας!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΒούλιαξε η πλατεία Πλατάνου από τη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Λέρου για τη μη κατάργηση της Εφορίας!

Πρωτοφανής σε όγκο και παλμό ήταν η ΠΑΝΛΕΡΙΑΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/10/2012) το πρωί στις 11.00 στην πλατεία Πλατάνου, ενάντια στο κλείσιμο της ΔΟΥ Λέρου που προωθείται με συνοπτικές διαδικασίες από την τρικομματική κυβέρνηση. Στο …ραντεβού της απεργίας, το παρών έδωσαν εκατοντάδες συμπολίτες μας, στη μεγαλύτερη ίσως κινητοποίηση των τελευταίων δέκα ετών!

Λίγο νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί συμβολική κατάληψη του Δημαρχιακού μεγάρου. Το παρών στη συγκέντρωση έδωσαν έμποροι, εργαζόμενοι όλων των κλάδων, συνταξιούχοι και μαθητές. Στη μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Λεριακός Λαός δεν ξεσηκώθηκε μόνο για το επικείμενο κλείσιμο της ΔΟΥ Λέρου. Πρόκειται για τον ξεσηκωμό μιας ολόκληρης κοινωνίας που πλήττεται από τα σκληρά μέτρα λιτότητας που αντικατοπτρίζονται με τον χειρότερο τρόπο στα πρόσωπα των κατοίκων των μικρών νησιών…

Βασικοί ομιλητές της συγκέντρωσης ήταν ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, ο επικεφαλής της Μειοψηφίας κ. Μιχάλης Κοντραφούρης και οι εκπρόσωποι των επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων του νησιού μας.

Στο τέλος της συγκέντρωσης αναγνώσθηκε το ψήφισμα διαμαρτυρίας που θα επιδοθεί αρμοδίως στους κυβερνητικούς παράγοντες.

lerosnews.gr
(Φωτο: Σ. Φιλακούρης) 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ