back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρωτόγνωρες εμπειρίες για την Ουρανία Ρεμπούλη!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠρωτόγνωρες εμπειρίες για την Ουρανία Ρεμπούλη!

Πρωτόγνωρες εμπειρίες για την αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου και πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 10.000μ. γυναικών Ουρανία Ρεμπούλη η οποία την Κυριακή 23 Ιουνίου αγωνίστηκε με την Εθνική Ομάδα στο Γκέιτσχεντ της Μ. Βρετανίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα έλαβε μέρος στα 5.000μ. και τερμάτισε 11η με χρόνο 16.26.66 κοντά δηλ. στο ατομικό της ρεκόρ που είναι 16.26.15. Η αθλήτρια και η Ομοσπονδία (ΣΕΓΑΣ) έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία της, δεδομένου ότι η ίδια προετοιμάστηκε για το αγώνισμα των 10.000μ. και μάλιστα όχι με τις καλύτερες συνθήκες.

Το πόσο όμως μεγάλη αθλήτρια είναι το έδειξε για μια ακόμη φορά συμμετέχοντας και πάλι με την Εθνική Ομάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Μερσίνα της Τουρκίας.

Μετά τον Γιάννη Σμαλιό και την Μαρία Παρδαλού στην Πεσκάρα της Ιταλίας το 2009, ήταν η σειρά της συμπατριώτισσας μας να εκπροσωπήσει επάξια τον Δωδεκανησιακό Στίβο σε Μεσογειακούς Αγώνες.

Η Ουρανία μετά τα 5.000μ. στο Γκέιτσχεντ, μέσα σε τρεις μέρες και συγκεκριμένα στις 26 Ιουνίου έτρεξε άλλα 10.000μ. και κέρδισε την 4η θέση πραγματοποιώντας πολύ καλή ομολογουμένως παρουσία, διανύοντας την απόσταση σε 34.19.81 κάνοντας φετινό ρεκόρ.

Όμως οι υποχρεώσεις της δεν τελειώνουν εδώ, στις 20 Ιουλίου θα συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών για ενισχύσει βαθμολογικά τον σύλλογό της, αλλά και για να κάνει και πάλι υπερήφανη την Λέρο.

Όλα αυτά υπό δύσκολες συνθήκες, αρκεί να σκεφθεί κανείς ότι συναγωνίζεται αθλήτριες εντός και εκτός Ελλάδος οι οποίες προετοιμάζονται με …προπονητή, έχουν την φροντίδα φυσιοθεραπευτή, αλλά και τα στοιχειώδη μέσα που έχει ανάγκη μια πρωταθλήτρια για να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, τα οποία χρόνια τώρα η Ουρανία “ονειρεύεται”.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ