ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…

Εγγραφείτε στο κανάλι μας YouTube

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο

    Ο Γεώργιος Κουμνενής σχολίασε: Συγχαρητήρια, σωστό μέτρο.
    17.11.2025
  • Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες

    Ο Γεώργιος Κουμνενης σχολίασε: Κάντε όλοι μια προσπάθεια, όσο γίνεται, να αφήσετε τα κομματικά που χωρίζουν τους εργαζόμενους.…
    14.11.2025
  • Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"

    Ο Γεώργιος Κουμνενής σχολίασε: Κρίμα που εμείς οι Λεριοι αδιαφορούμε και δεν υποστηρίζουμε καθόλου αυτούς που προσπαθούν. Στην…
    11.11.2025
  • Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς

    Ο Φωνή βοωντος εν τη ερημω σχολίασε: Ένα εξαιρετικό μέτρο και ένας εξαιρετικός manager θυσιάστηκαν για να παραμείνει ένα σάπιο, ανίκανο…
    04.11.2025
  • Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]

    Ο Xristos Petinaras σχολίασε: To epal giati den to xei mesa?
    03.11.2025
kroupia leros
crithonis-paradise-hotel

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • Ο Δήμαρχος Λέρου στον Διοικητή του Νοσοκομείου – Στήριξη 400€ στους ειδικευμένους γιατρούς χωρίς ιδιόκτητη κατοικία

Επίσκεψη στον Διοικητή του Νοσοκομείου Λέρου, κ. Σταμάτη Καρδάση, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Κουμπάρο.

Κατά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος ενημέρωσαν επίσημα τον Διοικητή για την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που προβλέπει κάλυψη εξόδων ύψους 400 ευρώ για τους ειδικευμένους γιατρούς που υπηρετούν στο νησί και δεν διαθέτουν ιδιόκτητη κατοικία.

Όπως δήλωσε ο κ. Κωττάκης, το μέτρο αφορά αυτή τη στιγμή πέντε (5) γιατρούς, ενώ με την έγκριση του προϋπολογισμού 2026 θα επεκταθεί ώστε να καλύπτει και τους υπόλοιπους ιατρούς.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι –όπως τόνισε ο Δήμαρχος– η ενίσχυση των κινήτρων παραμονής και στελέχωσης του νοσοκομείου, σε μια περίοδο που η έλλειψη ειδικοτήτων πιέζει έντονα το σύστημα υγείας της Λέρου.

Ακολουθεί το βίντεο με τις δηλώσεις.
  • Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λέρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο πολιτιστικής και αθλητικής εκδρομής που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.
Οι παλαίμαχοι παρακολούθησαν ποδοσφαιρικό αγώνα στο Stadio Olimpico, ζώντας από κοντά τη δυναμική ατμόσφαιρα ενός γηπέδου με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση. Η παρουσία τους στο ιστορικό στάδιο αποτέλεσε κορυφαία στιγμή της εκδρομής, συνδυάζοντας το ενδιαφέρον τους για το άθλημα με το κλίμα μιας μεγάλης διεθνούς ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
  • Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λέρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο πολιτιστικής και αθλητικής εκδρομής που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.

Κατά την πρώτη ημέρα στη Ρώμη, η ομάδα περιηγήθηκε στο εμβληματικό Κολοσσαίο, όπου τα μέλη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της παγκόσμιας ιστορίας και να απολαύσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα του αρχαίου αμφιθεάτρου. Η επίσκεψη συνοδεύτηκε από ξενάγηση και παρουσίαση της ιστορίας του χώρου, προσφέροντας μια αξέχαστη πολιτιστική εμπειρία στα μέλη της αποστολής.
  • Λιμεναρχείο Λέρου: Κλείνει για οχήματα το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον Μάρτιο
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Το πρωί της Παρασκευής (31-10-2025), πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων μονάδων αφαλάτωσης στα Λέπιδα, παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Λέρου Τιμόθεου Κωττάκη, στελεχών της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων φορέων και πλήθους πολιτών.

Μετά το πέρας της τελετής, ο κ. Χατζημάρκος ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια διαθέτει για το νησί της Λέρου ποσό ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, για τη μελέτη και εγκατάσταση σύγχρονου ηλεκτροφωτισμού μήκους 20 χιλιομέτρων σε επιλεγμένα σημεία του οδικού δικτύου.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση και τις δηλώσεις του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη:
Τρίτη 18 Νοεμβρίου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
21 °c
Agia Marina
20 ° Τε
20 ° Πε
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αρχική » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ » Προ των πυλών η χρεοκοπία της Ρωσίας;

Προ των πυλών η χρεοκοπία της Ρωσίας;

Leros News Leros News
18 Μαρτίου 2022
- ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
Χρόνος ανάγνωσης: 2 Λεπτά
A A
0
Προ των πυλών η χρεοκοπία της Ρωσίας;
4
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
134
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Το «κουδούνι» για το… κανόνι της χώρας θα χτυπήσει όχι μόνο αν η Μόσχα δεν πληρώσει τα δύο ομολογιακά κουπόνια ύψους 117 εκατ. δολαρίων, αλλά ακόμη κι αν επιχειρήσει να το κάνει σε ρούβλια.

Προ των πυλών είναι η χρεοκοπία της Ρωσίας, σύμφωνα με τους περισσότερους αναλυτές και παράγοντες των αγορών, οι οποίοι εκτιμούν ότι το σενάριο αυτό θα είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να αποτραπεί, εφόσον οι συνθήκες που επικρατούν δεν αλλάξουν σύντομα. Αλλωστε, οι μεγάλοι οίκοι αξιολόγησης της Δύσης, που κυριαρχούν διεθνώς, είχαν στείλει σαφές μήνυμα στη Μόσχα ενόψει της προγραμματισμένης για χθες πληρωμής δύο ομολογιακών «κουπονιών», ύψους 117 εκατομμυρίων δολαρίων: Το «κουδούνι» της χρεοκοπίας δεν θα χτυπήσει μόνο εάν η Μόσχα αρνηθεί να καταβάλει το παραπάνω ποσό, αλλά και στην περίπτωση που επιχειρήσει να το κάνει σε ρούβλια και όχι σε δολάρια, όπως είχαν σαφώς αφήσει να εννοηθεί ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο υπουργός Οικονομικών, Αντόν Σιλουάνοφ.

Βεβαίως, η κυβέρνηση της Ρωσίας έχει διαβεβαιώσει ότι πρόθεσή της είναι να συνεχίσει να εξυπηρετεί κανονικά το χρέος της χώρας, επιρρίπτοντας παράλληλα την ευθύνη στη Δύση για τις όποιες… αρρυθμίες. Οπως τονίζεται, η κεντρική τράπεζα διαθέτει υπερεπάρκεια συναλλαγματικών αποθεμάτων, τα οποία υπολογίζονταν σε 640 δισ. δολάρια πριν από τον πόλεμο, όμως οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί είχαν ως αποτέλεσμα, ανάμεσα στα άλλα, να «παγώσουν» περίπου τα μισά από αυτά (κάπου 300 δισ.). Κι αυτό, όπως λέει το Κρεμλίνο, αναγκάζει τη Ρωσία να κάνει διάκριση ανάμεσα σε «φιλικές» και «μη φιλικές» χώρες, πληρώνοντας τις πρώτες σε ρούβλια.

Διαβάστε επίσης:

Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς – Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο

Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς – Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο

17.11.2025
1.2k
Άγγελος Κωνσταντινίδης: “Οι νέοι δεν ξεχνούν εκείνον τον Νοέμβρη…”

Άγγελος Κωνσταντινίδης: “Οι νέοι δεν ξεχνούν εκείνον τον Νοέμβρη…”

17.11.2025
794

Σε κάθε περίπτωση, το σενάριο της χρεοκοπίας είναι ορατό, όπως παραδέχθηκε η επικεφαλής του ΔΝΤ Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα και όπως δείχνουν οι τιμές των «κουπονιών» στη δευτερογενή αγορά, που κυμαίνονται στα 20-30 σεντς του δολαρίου. Πολύ περισσότερο καθώς η Ρωσία έχει ακόμη μία πληρωμή 615 εκατ. δολαρίων στο τέλος Μαρτίου και 2 δισ. στις 4 Απριλίου.

Κι αυτό, εφόσον τα προγνωστικά επιβεβαιωθούν, θα συμβαίνει για πρώτη φορά μετά το 1998. Παρά το γεγονός ότι τότε προέκυψε λόγω αδυναμίας εξυπηρέτησης του εσωτερικού χρέους και των «οφειλών» από την εποχή της ΕΣΣΔ – ενώ η τελευταία φορά που η Ρωσία κήρυξε στάση πληρωμών στο εξωτερικό χρέος ήταν το 1917, μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση.

Ετσι, το ερώτημα που τίθεται κυρίως αφορά τις συνέπειες που θα έχει το «κανόνι» μιας χώρας με το μέγεθος της Ρωσίας. Το σίγουρο, κατ’ αρχάς, είναι ότι από τη στιγμή που θα βρεθεί σε αυτή την κατάσταση – έπειτα από περίοδο χάριτος 30 ημερών (κατά τη διάρκεια της οποίας πολλά μπορούν να συμβούν) – αυτή θα αφορά το σύνολο του χρέους της.

Με άλλα λόγια, τόσο τα περίπου 40 δισ. δολάρια που έχουν ρήτρα στο αμερικανικό νόμισμα και το ευρώ (εκ των οποίων τα μισά είναι στα χέρια ξένων επενδυτών), αλλά και τα ομόλογα αξίας σχεδόν 90 δισ. που έχουν εκδοθεί από μεγάλες ρωσικές επιχειρήσεις, όπως είναι η Gazprom, η Rosneft και άλλες.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι οι αναταράξεις δεν θα είναι ιδιαίτερα μεγάλες, καθώς με βάση τον δείκτη της JP Morgan για τις αναδυόμενες αγορές, το «μερίδιο» των κρατικών ομολόγων της Ρωσίας είναι μόλις 0,7% και των εταιρικών 1,8%. Παρ’ όλα αυτά, μια τέτοια εξέλιξη θα αυξήσει συνολικά τους κινδύνους για τις δυτικές (κυρίως ευρωπαϊκές) τράπεζες που δραστηριοποιούνται στη Ρωσία, όπου η έκθεσή τους υπολογίζεται στο μη ευκαταφρόνητο ποσό των 120 δισ. δολαρίων.

www.in.gr

Share2Tweet1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοινωνική αντιπαροχή: Tην ερχόμενη εβδομάδα «πάει» στη Βουλή το νομοσχέδιο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Σπίτι μου 2» και «Ανακαινίζω»: Χαλαρώνουν τα κριτήρια, αυξάνονται οι επιδοτήσεις

18.11.2025
265
“Αναζήτηση πορείας σε έναν κόσμο που αναδιατάσσεται”
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η ενεργειακή απομόνωση της Τουρκίας και η γεωπολιτική αναβάθμιση της Ελλάδας

18.11.2025
180
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου με μικροποσότητα κοκαΐνης
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Αιγαίου: Συνεχίζεται με αμειωτη ένταση η διενέργεια στοχευμένων ελέγχων

17.11.2025
586
Επόμενο
Λιμεναρχείο Λέρου: Διενέργεια εξετάσεων υποψήφιων εκπαιδευτών χειριστών ταχυπλόων σκαφών

Λιμεναρχείο Λέρου: «Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρικών Φαινομένων»

Η ΛΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ιστιοπλοϊκό αγώνα, Ναυτικό Σαλόνι και Φεστιβάλ Μουσικής ετοιμάζουν Βρετανοί επενδυτές στη Λέρο!

    18.11.2012
    Ιστιοπλοϊκό αγώνα, Ναυτικό Σαλόνι και Φεστιβάλ Μουσικής ετοιμάζουν Βρετανοί επενδυτές στη Λέρο! Πριν 13 χρόνια 1.5K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΕΡΟΣ: Ποιοι εκλέγονται στην Επιτροπή της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ

    18.11.2013
    ΛΕΡΟΣ: Ποιοι εκλέγονται στην Επιτροπή της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ Πριν 12 χρόνια 1.6K
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

    Στέλιος Λουλουδιάς: Στον αυτόματο πιλότο ο Δήμος Λέρου

    18.11.2014
    Στέλιος Λουλουδιάς: Στον αυτόματο πιλότο ο Δήμος Λέρου Πριν 11 χρόνια 3.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Αλιεύτηκε καρχαρίας 3,5 μέτρων στην περιοχή δυτικά Καλύμνου – Λέρου

    18.11.2015
    Αλιεύτηκε καρχαρίας 3,5 μέτρων στην περιοχή δυτικά Καλύμνου – Λέρου Πριν 10 χρόνια 2.8K
Navarone-ad

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος – Φωτιά στη Γούρνα: Άμεση επέμβαση, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

    16.11.2025
    Λέρος – Φωτιά στη Γούρνα: Άμεση επέμβαση, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα 1.8K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών – Εργαζομένων καταγγέλλουν…

    14.11.2025
    Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών – Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες 1.6K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: “Καταγγελία – Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών…

    11.11.2025
    Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: “Καταγγελία – Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων” 1.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Ο Ευάγγελος Ασβεστάς μιλάει για όλους και για όλα – Συνέντευξη προσεχώς…

    15.11.2025
    Λέρος: Ο Ευάγγελος Ασβεστάς μιλάει για όλους και για όλα – Συνέντευξη προσεχώς στο Leros News 1.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο

    14.11.2025
    Λέρος: Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο 1.3K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Λέρος: Εκτεταμένη διακοπή ρεύματος για πάνω από δύο ώρες

    76 shares
    Share 51 Tweet 10
  • Λέρος: Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η λογοδοσία Δημάρχου

    43 shares
    Share 21 Tweet 9
  • Λέρος: ΔΑΠΘΑΣ και Λιμεναρχείο «ξεσκεπάζουν» παράνομο δίκτυο μεταφορών – 36 άτομα μεταφέρθηκαν στη ΚΕΔ

    40 shares
    Share 17 Tweet 10
  • Λιμεναρχείο Λέρου: Κλείνει για οχήματα το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον Μάρτιο

    76 shares
    Share 34 Tweet 18
  • «Κόλαφος» η έκθεση της ΕΕ για την Τουρκία: Αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, δεν συμβάλλει ενεργά για λύση στο Κυπριακό – Για μεροληψία μιλά η Άγκυρα

    16 shares
    Share 7 Tweet 4
kiporama-leros
Currently Playing

Λέρος: Η αποκλειστική συνέντευξη του Ευάγγελου Ασβεστά στο Leros News

Λέρος: Η αποκλειστική συνέντευξη του Ευάγγελου Ασβεστά στο Leros News

Λέρος: Η αποκλειστική συνέντευξη του Ευάγγελου Ασβεστά στο Leros News

Featured
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς – Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο

Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς – Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο

Featured
  • Ο Δήμαρχος Λέρου στον Διοικητή του Νοσοκομείου – Στήριξη 400€ στους ειδικευμένους γιατρούς χωρίς ιδιόκτητη κατοικία

Επίσκεψη στον Διοικητή του Νοσοκομείου Λέρου, κ. Σταμάτη Καρδάση, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Κουμπάρο.

Κατά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος ενημέρωσαν επίσημα τον Διοικητή για την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που προβλέπει κάλυψη εξόδων ύψους 400 ευρώ για τους ειδικευμένους γιατρούς που υπηρετούν στο νησί και δεν διαθέτουν ιδιόκτητη κατοικία.

Όπως δήλωσε ο κ. Κωττάκης, το μέτρο αφορά αυτή τη στιγμή πέντε (5) γιατρούς, ενώ με την έγκριση του προϋπολογισμού 2026 θα επεκταθεί ώστε να καλύπτει και τους υπόλοιπους ιατρούς.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι –όπως τόνισε ο Δήμαρχος– η ενίσχυση των κινήτρων παραμονής και στελέχωσης του νοσοκομείου, σε μια περίοδο που η έλλειψη ειδικοτήτων πιέζει έντονα το σύστημα υγείας της Λέρου.

Ακολουθεί το βίντεο με τις δηλώσεις.
  • Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λέρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο πολιτιστικής και αθλητικής εκδρομής που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.
Οι παλαίμαχοι παρακολούθησαν ποδοσφαιρικό αγώνα στο Stadio Olimpico, ζώντας από κοντά τη δυναμική ατμόσφαιρα ενός γηπέδου με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση. Η παρουσία τους στο ιστορικό στάδιο αποτέλεσε κορυφαία στιγμή της εκδρομής, συνδυάζοντας το ενδιαφέρον τους για το άθλημα με το κλίμα μιας μεγάλης διεθνούς ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
  • Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λέρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο πολιτιστικής και αθλητικής εκδρομής που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.

Κατά την πρώτη ημέρα στη Ρώμη, η ομάδα περιηγήθηκε στο εμβληματικό Κολοσσαίο, όπου τα μέλη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της παγκόσμιας ιστορίας και να απολαύσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα του αρχαίου αμφιθεάτρου. Η επίσκεψη συνοδεύτηκε από ξενάγηση και παρουσίαση της ιστορίας του χώρου, προσφέροντας μια αξέχαστη πολιτιστική εμπειρία στα μέλη της αποστολής.
  • Λιμεναρχείο Λέρου: Κλείνει για οχήματα το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον Μάρτιο
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Λέρος: Η αποκλειστική συνέντευξη του Ευάγγελου Ασβεστά στο Leros News
  • «Σπίτι μου 2» και «Ανακαινίζω»: Χαλαρώνουν τα κριτήρια, αυξάνονται οι επιδοτήσεις
  • Η ενεργειακή απομόνωση της Τουρκίας και η γεωπολιτική αναβάθμιση της Ελλάδας
  • Ανακοίνωση – Ευχαριστήριο Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου

Νεότερα Video

Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

808 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
10 Νοεμβρίου 2025
Συνεχίζεται το ταξίδι των Παλαίμαχων της Λέρου στην Sabaudia της Ιταλίας

Συνεχίζεται το ταξίδι των Παλαίμαχων της Λέρου στην Sabaudia της Ιταλίας

956 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
9 Νοεμβρίου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.