back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου – 5η θέση με “ένα πόδι” η Ουρανία Ρεμπούλη!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου - 5η θέση με "ένα πόδι" η Ουρανία Ρεμπούλη!

Την Κυριακή 4 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο που βρίσκεται στο Μαρκόπουλο Αττικής. Ο αγώνας διοργανώθηκε με την φροντίδα της Ομοσπονδίας του Στίβου (ΣΕΓΑΣ) και συμμετείχαν σωματεία και αθλητές από όλη τη χώρα.

Για μια ακόμη φορά το παρών έδωσε η Λεριά πρωταθλήτρια Ουρανία Ρεμπούλη αν και μέχρι την τελευταία στιγμή η συμμετοχή της ήταν αμφίβολη λόγω σοβαρού τραύματος στο αριστερό πόδι (τράβηγμα στον δικέφαλο), το οποίο την ταλαιπωρεί περισσότερες από 20 μέρες. Αγωνίστηκε τελικά στα 8.000μ. της κατηγορίας γυναικών στον οποίο συμμετείχαν 50 περίπου αθλήτριες και τερμάτισαν οι 37 από αυτές.

Η αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου κατάφερε έστω και με ΄΄ένα πόδι΄΄ να κερδίσει την 5η θέση  και να αφήσει πίσω της γνωστά ονόματα του κλασικού αθλητισμού.

Για τη συνέχεια προτεραιότητας είναι η σύντομη αποκατάσταση του τραύματος της, έτσι ώστε να προετοιμαστεί για το  δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα που υπάρχει για τη συνέχεια.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ