back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 υπεγράφη η Σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια και του εκπροσώπου της εταιρείας «ΟΘΡΥΣ Α.Τ.Ε» κ. Κωνσταντίνο Κατσιαβρά και αφορά την «Αναβάθμιση εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Λέρου για την υποδοχή λυμάτων από κέντρα μετανάστευσης» συνολικού προϋπολογισμού 3.089.764.17€ χωρίς ΦΠΑ και συνολικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου είκοσι τέσσερις (24) μήνες απο την ημέρα υπογραφής της παρούσας σύμβασης.

Ο Δήμαρχος Λέρου δήλωσε ότι πρόκειται για ένα έργο τεράστιας σημασίας για το περιβάλλον και τους Δημότες μας γιατί θα προστατεύσει από την ρύπανση περιοχές του νησιού μας και κατ΄επέκταση την Δημόσια Υγεία και κυρίως θα εξαλείψει τον κίνδυνο Ρύπανσης του θαλάσσιου χώρου.

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί τον Δ/ΝΤΗ και τους ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ του Δήμου μας καθώς και όσους βοήθησαν ούτως ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες υπογραφής της σύμβασης.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ