back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λέρος: Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων του Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων του Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. Λέρου

Τα ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των ΕΚΛΟΓΩΝ για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων του Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. Λέρου έχουν ως εξής:

Ψήφισαν: 272
Λευκά: 4
Άκυρα: 11

ΕΛΑΒΑΝ:

◾ Δράση Υγειονομικών Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. Λέρου 113 ψήφους
◾ Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων 112 ψήφους
◾ Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων Κ.Θ. Λέρου 32 ψήφους

Η καταμέτρηση για τους εκπρόσωπους στην ΠΟΕΔΗΝ θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στις 12:00.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα με τις κατανομές των εδρών θα αναρτηθούν μαζί με τα αποτελέσματα της καταμέτρησης για τους εκπρόσωπους στην ΠΟΕΔΗΝ.

Συναδέλφισες-οι ο αγώνας μας δικαιώθηκε παρά τις αντιξοότητες, τις συντεχνίες και τα μαγειρέματα που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου και αποδείξαμε περίτρανα σε όλους ότι όταν διεκδικείς καθαρά και τίμια δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς.

Δέσμευση μας είναι ότι θα υπηρετήσουμε το σωματείο των εργαζομένων για να ενώσουμε όλους τους συναδέλφους και να παλέψουμε όλοι μαζί, ενωμένοι για τα δικαιώματα και τις δίκαιες διεκδικήσεις μας.

Ευχαριστούμε θερμά όσες και όσους συνάδελφους μας τίμησαν με την ψήφο τους και υποσχόμαστε ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους μιας και αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί.

ΔΡΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ Αυτόνομη-Αγωνιστική-Ενωτική-Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ