back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λέρος: Συζητείται σήμερα εκτός ημερησίας διατάξεως στο Δημοτικό Συμβούλιο το προσφυγικό

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Συζητείται σήμερα εκτός ημερησίας διατάξεως στο Δημοτικό Συμβούλιο το προσφυγικό

Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019. Οι πολίτες μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τη συνεδρίαση πατώντας εδώ.

Πιο συγκεκριμένα, στις 18.00 θα λάβει χώρα η ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την ψήφιση προϋπολογισμού του Δήμου μας για το οικονομικό έτος 2020, ενώ εκτός ημερησίας διατάξεως θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το προσφυγικό χωρίς να έχει καθοριστεί η σειρά που θα λάβει το θέμα προς συζήτηση.

Στις 19.00 ακολουθεί τακτική συνεδρίαση με τα παρακάτω θέματα:

  1. Συμπλήρωση των με αριθ. 154, 155, 156 και 157 έτους 2019 αποφάσεων του Δημοτικού μας Συμβουλίου, που αφορούν τη συγκρότηση Διοικητικών Συμβουλίων των Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου μας, ως προς τον ορισμό Αντιπροέδρου.
  2. Συγκρότηση Δημοτικών Επιτροπών: α)Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης, β) Πρωτογενή Τομέα, γ) Πρασίνου και Περιβάλλοντος και δ) Κοιμητηρίων.
  3. Ορισμός εκπροσώπων παρατάξεων της μειοψηφίας του Δημοτικού μας Συμβουλίου, σε Δημοτικές Επιτροπές, με θητεία έως 31-12-2019.
  4. Έγκριση 8ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Λέρου, οικονομικού έτους 2019.
  5. Έγκριση αποδοχής των όρων χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο, στο πλαίσιο υλοποίησης προμήθειας συστημάτων υπόγειας αποθήκευσης απορριμμάτων για την αισθητική, λειτουργική και περιβαλλοντική αναβάθμιση των κοινοχρήστων χώρων.
  6. Έγκριση εισηγητικής έκθεσης, ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης προϋπολογισμού του Δήμου μας, για το Γ΄ τρίμηνο έτους 2019.
  7. Έγκριση απόδοσης προς το Δημοτικό Οργανισμό Παιδικών Σταθμών – Αθλητισμού –  Πολιτισμού Λέρου, της επιχορήγησης του Υπουργείου Εσωτερικών από τους Κ.Α.Π., που αφορά τη   β΄ δόση  έτους 2019.
  8. Έγκριση απόδοσης επιχορήγησης Υπουργείου Εσωτερικών (γ΄ δόση 2019), προς τους Οργανισμούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Λέρου.
  9. Έγκριση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

{loadmoduleid 270}

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ