back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Μειωτές ταχύτητας έξω από το γηροκομείο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Μειωτές ταχύτητας έξω από το γηροκομείο

Την τοποθέτηση μειωτών ταχύτητας (σαμαράκια), στην οδό που διέρχεται μπροστά από το Ισιδώρειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λέρου, στο Λακκί αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου σε πρόσφατη συνεδρίαση.

Ειδικότερα, όπως αναφέρθηκε, υπάρχει σχετικό αίτημα (επιστολή) της Ιεράς Μητρόπολης Λέρου για το πρόβλημα που υπάρχει στη συγκεκριμένη περιοχή, αφενός με τον θόρυβο των τροχοφόρων οχημάτων που διέρχονται από την οδό έξω από το Ισιδώρειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λέρου, και αφετέρου με τον κίνδυνο που υπάρχει για την ασφάλεια των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο εν λόγω ίδρυμα. 

Επίσης στη συγκεκριμένη συνεδρίαση ειπώθηκε ότι με την τοποθέτηση των μειωτών ταχύτητας θα ωφεληθούν και οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ Λέρου, τα κτίρια των οποίων γειτνιάζουν με το Ισιδώρειο Γηροκομείο.

Έτσι, προτάθηκε η λήψη απόφασης για εκπόνηση μελέτης από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Λέρου, προκειμένου να είναι δυνατή η τοποθέτηση των μειωτών ταχύτητας (σαμαράκια) και στη συνέχεια να επανέλθει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις περαιτέρω διαδικασίες και ενέργειες.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ