Jan 29, 2020 Last Updated 06:35, στις 29-01-2020

Λέρος: Δελτίο Τύπου του Αντιπροέδρου Δ.Σ. Ευάγγελου Ασβεστά

Σχολιάστε το άρθρο
Κατηγορία: Τα νέα της Λέρου
Εμφανίσεις: 980 φορές

 

« Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ ΣΕ ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ»

Πόσο ντροπή για ένα τόπο, για μία κοινωνία ο Πρώτος πολίτης αυτής αντί να ασχολείται με τα σοβαρά θέματα του τόπου του, να ασχολείται καθημερινώς με την κατασυκοφάντηση των πολιτικών του «Αντιπάλων»;

Σε ένα Δελτίο Τύπου που έθεσα ερωτήματα ως Δημοτικός Σύμβουλος της Μείζονας Αντιπολίτευσης με πολιτικούς όρους, ο Δήμαρχος Λέρου απαντά με ύβρεις και Συκοφαντίες για να ικανοποιήσει το κοινό του. Έτσι και αλλιώς για τα χιλιάδες άλυτα προβλήματα του τόπου φταίνε ΠΑΝΤΑ οι Άλλοι και ΠΟΤΕ Αυτοί!!!

Πόσο φαιδρό Αλήθεια είναι για τον συγκεκριμένο Δήμαρχο και άνθρωπο να αναφέρεται στο Δικό μου ΠΟΙΟΝ-;;

Το Δικό μου ΠΟΙΟΝ κ. Κόλια το ΓΝΩΡΙΖΕΙ όλη η κοινωνία της Λέρου εδώ και χρόνια μέσα από την κοινωνική προσφορά μου στον τόπο μας και επίσης από την ανιδιοτελή ενασχόληση μου με τα κοινά του τόπου μας. Το Δικό μου ΠΟΙΟΝ δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ειδικά από εσάς κ. Δήμαρχε!!! Διότι όλη η πολιτική μου σταδιοδρομία δεν εμπεριείχε ποτέ κακία, συκοφάντηση και πολύ περισσότερο προσωπικές επιθέσεις επειδή οι πολιτικοί μου αντίπαλοι δεν συμφωνούσαν με τις δικές μου απόψεις.

Το παραλήρημα ,η επιθετική συμπεριφορά και οι διχαστικές δηλώσεις από πλευράς δημάρχου συνεχίζονται...

Όσες φορές και αν επανεκλεγεί  όσα ποσοστά και να μαζέψει στις εκλογές,  η ορθά σκεπτόμενη κοινωνία της Λέρου γνωρίζει ποιος είναι ο δήμαρχος της. 

Τα αξιώματα έρχονται και παρέρχονται χωρίς να διαμορφώνουν αξίες και ποιότητα ανθρώπου. 

 

Τον τρόπο ανάπτυξης του νησιού η οικογένεια Ασβεστά τον έχει αποδείξει εμπράκτως μέσα από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στο νησί που βοήθησαν και βοηθούν στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου. 

Για τα δημοσιεύματα εφημερίδων που δυσφήμισαν τη Λέρο , ίσως εσείς γνωρίζετε καλά ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός της αρνητικής αυτής δημοσιότητας. 

Όσον αφορά την έκπτωση μου από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου στο παρελθόν ,γνωρίζουν όλοι ότι οφείλεται στο ασυμβίβαστο μεταξύ της εταιρείας που ήμουν μέτοχος και προμηθευτού του Δήμου και όχι για οικονομικούς λόγους όπως εσείς εντέχνως θέλετε να παρουσιάσετε. Γι΄αυτό θα χρειαστεί να δώσετε εξηγήσεις στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ετοιμαστείτε για Νέες Συγνώμες  και Νέες Επιστολές Συγχώρεσης στα ΜΜΕ όπως κάνατε  κάποτε με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν , όταν είχατε και πάλι Σπιλώσει πολιτικούς σας Αντιπάλους!!!

Όσο για την δεύτερη φορά γνωρίζει η Λεριακή κοινωνία ότι « ουδείς πιο Αχάριστος του Ευεργεντηθέντος» αφού πολύ γρήγορα ξεχάσατε το ποιος σας έκανε τότε Δήμαρχο!! Προσωπικά δεν θα ξεχάσω ότι για να με ευχαριστήσετε για την στήριξή μου προς το πρόσωπό σας μόλις μπήκα στο Νοσοκομείο για πολύ σοβαρή προσωπική μου υπόθεση βρήκατε την ευκαιρία να με απομακρύνεται από Αντιδήμαρχο μη σεβόμενος ούτε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή για εμένα και την οικογένειά μου.

Την ίδια στιγμή που ενώ δεν ήσασταν ικανοποιημένος από τον Αντιδήμαρχο που πήγαινε στης 5 το πρωί και έφευγε το βράδυ, ήσασταν ικανοποιημένος από την δουλειά των δύο άλλων Αντιδημάρχων που έκαναν ο ένας από την Μύκονο και ο άλλος από την Κάλυμνο!!!! Αυτό το θυμάστε;;;

Τέλος η «Καραμέλα» της  Ανάπτυξης με Δανεικά έλιωσε πολύ γρήγορα κ. Δήμαρχε. Σας ενημερώνω ξανά ότι με Δανεικά δεν πήγε κανένας τόπος μπροστά, δανεικά τα οποία εσείς καταγγείλατε την τότε Δημοτική Αρχή θέλοντας να σταματήσετε την Ανάπτυξη του τόπου.

Αρνητικός ήσασταν πάντα όταν η τότε Δημοτική Αρχή έφερνε έργα Ανάπτυξης για τον τόπο, η τελευταία Δημοτική Αρχή που έκανε έργα στο νησί!!!

Σε αυτήν την Δημοτική Αρχή που δεν θα φτάσετε ποτέ,  ήμουν ένας από τους πρωτεργάτες και αυτό δεν θα μου το συγχωρήσετε ΠΟΤΕ!!!!

Ας μας κρίνει η «ΙΣΤΟΡΙΑ» !!!!!

Υ.Γ :Παρόλο που δέχομαι την προσωπική επίθεση του Δημάρχου ισχύει η πολιτική μου δέσμευση για μία εποικοδομητική αντιπολίτευση για το καλό του τόπου μας.

 

Μετά τιμής

Ευάγγελος Ασβεστάς

Δημοτικός Σύμβουλος

« Νέα Πορεία για την Λέρο»


Πείτε κάτι εδώ...
Είστε επισκέπτης
Διαφορετικά σχολιάστε ως επισκέπτης με ψευδώνυμο
Φόρτωση σχολίου... Το σχόλιο θα ανανεωθεί μετά 00:00.

Γίνετε ο πρώτος επισκέπτης που θα σχολιάσει.

Βρείτε μας στο Facebook