back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έκθεση ζωγραφικής, κοσμήματος, κοπτικής ραπτικής και αρωματικών – φαρμακευτικών φυτών Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΈκθεση ζωγραφικής, κοσμήματος, κοπτικής ραπτικής και αρωματικών – φαρμακευτικών φυτών Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Λέρου

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Λέρου και ο Δήμος Λέρου και σε συνεργασία με τους εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές  των τμημάτων ζωγραφικής, κοσμήματος , κοπτικής ραπτικής και αρωματικών –φαρμακευτικών φυτών, διοργανώνουν ομαδική έκθεση με έργα των εκπαιδευομένων η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6-7-8 Ιουνίου 2015 στην αίθουσα του παλιού τελωνείου στην Αγίας Μαρίνας.

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά τις δημιουργίες των εκπαιδευομένων  που συμμετέχουν στα μαθήματα των αντίστοιχων τμημάτων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής περιόδου Ιανουαρίου – Ιουνίου 2015 , δημιουργίες που χρειάζονται πολύ ταλέντο, αρκετές φορές επιμονή αλλά και αρκετή φαντασία για το τελικό αποτέλεσμα!

Πρόκειται για δουλειά αρκετών μηνών που τώρα επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο!

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:30 μμ στην αίθουσα του παλιού τελωνείου στην Αγίας Μαρίνας και  θα είναι ανοικτή το τριήμερο 6-7-8 Ιουνίου, με ώρες λειτουργίας Σάββατο & Δευτέρα από τις 7:00  μμ. έως τις 9:30 μ.μ  και Κυριακή 11:00-1:00 π.μ &7:00  – 9:30μ.μ με «Ελεύθερη Είσοδο».

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ