back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δραστηριότητες του Βασίλη Α. Υψηλάντη σε Ρόδο, Λέρο και Κάλυμνο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΔραστηριότητες του Βασίλη Α. Υψηλάντη σε Ρόδο, Λέρο και Κάλυμνο

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης κατά την παραμονή του στα νησιά Ρόδο, Λέρο και Κάλυμνο είχε παραγωγικές συναντήσεις με φορείς και κομματικούς παράγοντες.

Στη Ρόδο συμμετείχε στη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ της ΝΔ, και επισκέφθηκε τις τοπικές κοινότητες Μάσαρι , Μαλώνας και Αρχαγγέλου.

Στη Μαλώνα είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου κ. Νεκτάριο Μουστακέλη, με τον οποίο συζήτησαν τα προβλήματα της περιοχής. Ο βουλευτής συνέβαλε στο να ρυθμιστούν ζητήματα προσωπικού και λειτουργίας του Δημοτικού σχολείου Μαλώνας.

Στον Αρχάγγελο ο Βασίλης Α. Υψηλάντης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Διμέλη και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Αρχαγγέλου και συζήτησαν για την πρόοδο των μελετών του Γηπέδου 9Χ9, του κλειστού γυμναστηρίου και του νέου σχολείου του Αρχαγγέλου.

Επισκεπτόμενος τη Λέρο, ο βουλευτής είχε συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Μιχάλη Κόλια και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,

τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Θεμέλαρο, τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « Λέρος, Νέα Αρχή » κ. Στέλιο Λουλουδιά , καθώς και τον Διοικητή του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου. Στις επισκέψεις του ο Βασίλης Α. Υψηλάντης συνοδεύονταν από τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ Λέρου κ. Μανώλη Πιταροκοίλη ενώ συναντήθηκε και με τα μέλη της Τοπικής οργάνωσης.

Στην Κάλυμνο προώθησε τοπικά ζητήματα με τις συναντήσεις που είχε με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Διακομιχάλη και τον Έπαρχο κ. Μανώλη Μουσελή, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Καλύμνου κ. Άγγελο Καλαθιανάκη, ενώ είχε συνάντηση και με τα μέλη της.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης επέστρεψε στη Ρόδο το πρωί της Δευτέρας, όπου συνάντησε τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των Αγροτών Νότιας Ρόδου στους οποίους δεσμεύτηκε να προωθήσει τα αιτήματά τους στην κυβέρνηση, ενώ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφυπουργό κ. Γεώργιο Αμυρά για τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα ελάφια. Τέλος κατέθεσε κοινοβουλευτική αναφορά με τα προβλήματα που θέτουν κατά την κινητοποίησή τους.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ