back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανακαλεί την απόφαση του περί αναστολής διενέργειας αυτοψιών από το Γραφείο Πολεοδομίας ο δήμαρχος Λέρου!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΑνακαλεί την απόφαση του περί αναστολής διενέργειας αυτοψιών από το Γραφείο Πολεοδομίας ο δήμαρχος Λέρου!

Ο Δήμαρχος Λέρου Μ. Κόλιας μετά τις καταγγελίες από τον πρόεδρο του ΤΕΕ Δωδεκανήσου σχετικά με το πολεοδομικό γραφείο Λέρου, ανακαλεί για δεύτερη φορά σχετική απόφαση για την πολεοδομία.

Αυτή τη φορά ανακάλεσε την απόφαση του (43/2011) περί αναστολής διενέργειας αυτοψιών από το Γραφείο Πολεοδομίας Λέρου. Η παλαιότερη απόφαση ανεκλήθη -σύμφωνα με όσα λέει η νέα απόφαση- διότι από την εφαρμογή της προκλήθηκαν αντιδράσεις των πολιτών με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στην λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου Λέρου…

Ο κ. Κόλιας με την υπʼ αριθμ. 43/28-2-2011 απόφασή του, ουσιαστικά αποφάσισε την αναστολή οιασδήποτε διενέργειας αυτοψίας από το Γραφείο Πολεοδομίας πλην όσων σχετίζονται με κατάληψη δημοτικών, δημοσίων ή άλλων κοινόχρηστων χώρων και κινδύνους για την ασφάλεια των πολιτών, καθώς και για τη χορήγηση προσωρινής άδειας σύνδεσης ηλεκτροδότησης κτιρίων μέχρι διενέργειας της προβλεπόμενης αυτοψίας για τη μόνιμη σύνδεσή τους με το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Επίσης με την ίδια απόφαση απαγόρευε στους υπαλλήλους της πολεοδομίας οιασδήποτε μετακίνηση τους εκτός χώρων ελέγχου και ευθύνης του Δήμου Λέρου, ανεξαρτήτως προορισμού και αντικειμένου εργασίας χωρίς την προηγούμενη έγκριση του Δημάρχου και ότι σε διαφορετική περίπτωση ο υπάλληλος θα θεωρείται αδικαιολογήτως απών από την υπηρεσία.

Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση δημάρχου Λέρου υπ’ αριθ.135/2011 πατώντας εδώ!

Πηγή: leros.com.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ